„Сърцето ми е надвило ума. Броя всяка минута до момента, в който ще те видя. Постепенно губя баланс. Ставам безразсъден. И мисля, че ти си виновна за това.

Ти ми действаш като наркотик. Усещам как страните ми парят, когато те погледна. Чувствам се сто пъти по-щастлив, когато си наоколо. Сякаш нищо друго на този свят няма значение, освен теб, думите ти и смехът ти. С теб мога да се усмихвам часове наред и се чувствам толкова лек. Можеш да ми говориш за каквото си поискаш и думите ти все ще звучат като музика в ушите ми.

Не ми се иска да го призная, но вече съм толкова хлътнал.

Когато видях колко мило се държи с приятелите ми, осъзнах, че вече те харесвам. Когато забелязах, че има толкова много неща, които ни свързват, осъзнах, че помежду ни има специална връзка. Може би ние двамата виждаме света по един и същ начин. Може би това е началото на нещо прекрасно.

За мен си толкова интересна, различна и проникновена. Честността ти е нещо ново и приятно.

Ако някой ден попадна на самотен остров, искам да попадна с теб.

Харесвам те в моментите, в които си леко пияна, и в моментите, в които си трезва. Харесваме те, когато си усмихната и мила и когато се оплакваш. Харесвам те, защото ме караш да се чувствам специален. Харесвам те, защото ме виждаш такъв, какъвто съм. От толкова отдавна не съм се чувствал толкова разбран.

Не знам дали ти изпитваш същото. Не знам дали ще те видя утре, след месец или след година. Не знам много неща.

Но знам, че в момента сърцето ми прелива от чувства към теб. Може би това ще се промени един ден, но точно сега искам да знаеш, че те харесвам.

Искам да си част от живота ми, част от историята ми. Искам един ден да погледнеш назад и да си спомниш, че пътищата ни са се пресекли. Искам да спра времето в момента, в който се разхождахме двама под дъжда, подгизнали, но щастливи.

Страх ме е да имам чувства. Опасно е да имаш чувства в днешно време, но сърцето ми е отворено за теб, защото ти ме караш отново да се чувствам човек.

Теб бих допуснал до душата си, дори и да не останем заедно завинаги, просто ще се радвам, че си била част от живота ми.

Дори нищо да не се получи, винаги ще си спомням блясъка в очите ти, усмивката ти. Убеден съм, че никога няма да съжалявам, че съм те обичал. Обещавам ти го.“

Анджело Каерланг