Луксът и удобството рядко вървят ръка за ръка. Всяка дама знае, че елегантните обувки винаги са неудобни, а красивите дрехи - неприложими в ежедневието. 

Това често се отнася и за дома ни. Ако искаме да го направим модерен и функционален, трябва наистина да помислим за стила, който искаме да изберем

"Умните" уреди често са с красив и иновативен дизайн и винаги можем да намерим начин да ги съчетаем със стила у дома. 

Има няколко дребни на пръв поглед елементи, с които можем да декорираме дома си и да успеем да съчетаем интелигентното с луксозното по най-удобния и функционален начин. 

Елегантността на камъка

Суровата красота на камъка винаги може да добави лукс в дома ни. Това не значи, че трябва да заменим всичко с камък. Красотата е в детайлите. Рамките за ключове за осветление от камък на Unica Class са истинско произведение на изкуството. Моделите са елегантни и са обработени така, че да не остават отпечатъци от пръсти.

Металът като луксозен детайл

Металните елементи винаги са се свързвали с лукс, елегантност и изтънченост. Те са символ на добрия вкус и на изчистения стил и са класика сред дизайнерите. Най-често можем да ги открием в малките детайли. Unica Class е създала рамки от стомана и алуминий, които не само са красиви, но и масивни и надеждни през годините.

Стъклен блясък

Стъклените предмети и детайли присъстват в дома ни от много години. Стъклото е като неотминаващ тренд и вечна класика. Точно затова е подходящо за употреба, когато става въпрос за декорация. Unica Class предлагат и рамки от стъкло, които са повече от довършителен детайл. Те добавят характер на дома ни и превръщат ключа за осветление в луксозна част от дома ни.

Кожата като класика

Кожата е най-естественият материал, който може да използваме в дома ни. Тя е вечна, елегантна и с времето става все по-привлекателна. Независимо дали става въпрос за цялостна визия в кожен стил или допълнение в интериора, винаги можем да добавим нещо от материята. Кожените рамки Unica Class са изтънчени, модерни и луксозни, без да са натрапчиви. 

Всички тези красиви решения за дома се предлагат в елегантната гама Unica на Schneider Electric. Тя предлага широк избор от материи, цветове и нюaнси, които ще внесат хармония и стил в жилището ни. 

Фирмата има продукти като ключове и контакти, димери, розетки, термостати и управление на система Умен дом, специализирани функции за хотели и други бизнеси. До 22 юни пък в промоция е друга серия на същия производител - Unica Plus, която може да се намери в специализираните магазини.