Кейт Мидълтън е всепризната за жена с изтънчен стил. Дрехите й винаги изглеждат добре ушити и елегантни. А най-хубавото е, че не се е главозамаяла и все още носи дрехите си по няколко пъти. Тя често се появява дори на официални събития, носейки същите тоалети. За да им придаде нов вид, тя прибягва до един много елегантен трик. Предлагаме ти и ти да го изпробваш, преди зимата да е приключила.

Пример за находчивостта й са тези две снимки. Първата е от Коледата през 2015 г., а втората – от пътуване до Шотландия през февруари 2016 г.. На двете снимки Кейт е с едно и също зелено палто.

На първата снимка тя е използвала дебел колан, наподобяващ крокодилска кожа, докато на по-скорошната снимка се вижда, че Кейт е съчетала палтото с тънък колан, който му придава повече вид на рокля.Всъщност този модел палто върви в комплект точно с по-тънкия колан. Изглежда, че през 2015 г. Кейт е решила да подходи нестандартно и да използва друг колан.

Кейт прилага същия трик и с друго палто (не се подвеждайте по различната светлина – това е същото палто). За първи път тя го носи през 2011 г., при визита на Дания. Тогава тя залага на по-смел и нестандартен колан, който веднага привлича окото. През 2015 г. тя отново е със същото палто, но този път палтото е с неговия оригинален колан.

И ти можеш да приложиш същия трик, за да придадеш нов блясък на старото си палто. Провери какви колани имаш в гардероба и експериментирай.