Мъж, който се бори със скръбта от загубата на семейството си, осиновява момиче със синдром на Даун и й дава любящ дом. Девет години по-късно той получава обаждане от непознат и разбира, че момичето, което е осиновил, е милионерка.

Бяха изминали пет години, откакто Браян загубил семейството си, но за него все още изглеждаше, че е било едва вчера. Как би могъл да продължи? Как можеше да забрави, че хората, които обича най-много, вече не са с него?

Работата му го занимава и го отвлича от тъжните му мисли. Един ден разглеждайки социалните си мрежи, внезапно се появила публикация за малко момиченце със синдром на Даун. Браян би я пропуснал, ако не беше съобщението в публикацията: „…Отхвърлена от 15 семейства и копнееща за любящ дом, Андреа е прекрасно момиче със специални нужди и желание за семейство.“

Брайън въздъхнал и се взирал в публикацията няколко минути. Той имал нужда от семейство, както и тя. Животът бил жесток и към двамата по различни начини и може би това бил Божият начин най-накрая да го освободи от болката. „Добре тогава“, каза си той. “Ще опитам.”

След изчерпателния процес на събиране на документи, проверка на миналото и семинари за родители, Брайън официално станал осиновител на Андреа и животът му намерил нов смисъл. Станали толкова щастливи един с друг, толкова възхитени. 

Изминали 9 години от срещата им, когато в един слънчев ден Браян разбира, че Андреа е наследничка на огромно богатство оставено от майка й, която е починала отдавна.

Съдбата се обръща на твоя страна в най-трудните ти моменти. Със сигурност Браян и Андреа живеят спокоен и щастлив живот днес.