Време за почивка! А вечният въпрос „Кое да изберем – море или планина?” отново изплува на хоризонта. Лично аз винаги се разкъсвам. Ваканцията ми е една, а ми се иска да имам и двете едновременно... Толкова ли е странно? Един предпочита морето, друг - планината, аз пък обожавам и двете. Ако и вие се разкъсвате ежегодишно, може да сравните качествата, които притежават  морето и планината.
 
Планината:
Планината осигурява спокойствие и тишина, която не бихте могли да намерите никъде другаде. Релаксацията на това тихо място е гарантирана. Ако копнеете за истинска почивка, планината е правилното място! В планината почивате физически и се освобождавате от лоши мисли психически. Чувствате се свободни и без никакви задължения. Чистият въздух, красивите пейзажи, дългите разходки, песните на птичките и шума на пчеличките пленяват всеки, избрал планината за своята почивка. Далеч от градския шум, напрежението и  работата, имате възможността да преоткриете себе си! Планината е перфектното бягство от натовареното ежедневие! След почивката си ще бъдете заредени с енергия и готови за работа!
 
 
Морето: 
Морският бриз, златният пясък, шума на вълните и топлите лъчи на слънцето... Ех, размечтах се. В големите жеги хората търсят прохлада в солената морска вода... без значение дали на нашето или чуждото черноморие. Нощният живот също привлича множество туристи. Почивката през деня (мързелуването на плажа) и забавлението през нощта са гарантирани. Мисълта за студената зима, която ни очаква, ни кара да се насладим на морето, което от своя страна ни привлича не само с красотата си, но и с атракциите и забавленията, които предлага. Всички удобства са осигурени. Подобно на големия град - магазини, ресторанти, хотели, дискотеки и увеселителните паркове са “all around”. Парещият краката пясък, прозрачната топла вода и приятната компания правят лятната ви почивка незаменима. След морската си почивка ще бъдете заредени с положителна енергия и готови да се справите с тежките задачи, които Ви предстоят!
 
 
Сами или с компания, на море или планина – няма значение. Важно е да се насладите максимално на своята почивка и да бъдете доволни! А ако имате възможност да посетите и двете – то вие сте късметлии!