Представяме ти първото онлайн обучение “Физическа и Емоционална Трансформация” по метода Приложна кинезиология в България!

Приложната кинезиология е изумително мощна техника, чрез която преодоляваме с лекота негативни емоции, ограничаващи вярвания и нежелани физически състояния.

С онлайн обучението ще можеш да рестартираш живота си, да се изчистиш от емоционалните и физически блокажи и да изградиш увереност, сила и спокойствие.

12-седмичната програма се състои от два модула – Модул “Физическа Трансформация” и Модул “Емоционална Трансформация”, които се изпълняват паралелно.

Тя е разделена на 6 фази, всяка с продължителност 2 седмици. Всяка фаза съдържа видеа с упражнения от системата Active Sitting, утвържденията за емоционална трансформация и видеа с подробни обяснения за различни техники и похвати от приложната кинезиология.

Заедно с всичко това, ще имаш достъп до подкрепяща група от стотици хора като теб.

Ето какво казват някои от хората, след гимнастиките по метода Active Sitting:

“Изчезнаха тежестта и подуването на краката. Отслабнах 15кг. Показателите са, че от пулс 50 вече е 62, хемоглобина ми е 143/ това е рекорд в живота ми/ кръвното от 90/60 стана 115/75.”, Величка Гаралова

 

“Трудно е да се напише едно нещо - тонизирано и по-стегнато тяло, висока енергия, намали болките ми в гърба и съм с по-изправена стойка. Най-важното е, че ме научи как да си помагам сама, ако случайно нещо ме заболи, взаимовръзките в тялото и че винаги има решение 😊 Благодаря!”, Велислава Канариева

 

“Правя редовно гимнастиката от месец.Болката в глава,врат ,гръб,ръка в дясно,която имам повече от 10 години доста намаля.Благодаря Ви от сърце! Продължавам!”, Милена Илиева

Какво прави тези гимнастики толкова специални?

ОБЛЕКЧАВА БОЛКИТЕ

Всички физически и емоционални болки ще изчезнат още след първите няколко сесии. Единственото, от което се нуждаеш всеки ден са само 20 минути.

НЕ СЕ ИЗМОРЯВАШ

Не мразиш ли чувството на умора и скованост след тежка тренировка? Това тук го няма. След всяка сесия с упражнения ще се чувстваш точно обратното. Зареден и енергичен.

СПЕСТЯВА ВРЕМЕ

Не е нужно да ходиш до фитнес или спортна зала в, за да правиш тренировки с часове. Само за 20 минути на ден, от комфорта на дома си имаш всичко това.

ПО-ДОБРА ХИГИЕНА

Във времена като тези е безценно да пазим лична хигиена и чистота. Както знаеш, това не може да го намериш във всяка зала за тренировки. Но може да го постигнеш с упражненията от вкъщи, където няма чужди хора и вируси.

ПОВЕЧЕ ПРИЯТЕЛИ

С новата си физическа и емоционална трансформация ще имаш повече увереност да комуникираш с повече хора. Представи си всички нови приятели, които ще създадеш.

БЕЗ УСИЛИЯ

Кой каза, че трябва да се измъчваш на тренировка, за да постигнеш желаните резултати? Точно обратното, тези упражнения се правят в седнало състояние, с темпото, което ти е удобно.

ПО-ГОЛЯМ КОМФОРТ

Не е нужно да се блъскаш с другите хора в спортната зала, за да тренираш. Всички упражнения могат да се правят от леглото в спалнята, от дивана в хола, от стола в кухнята.

ВРЕМЕ ЗА СЕМЕЙСТВОТО

Само 20 минути на ден за упражненията ще ти позволят да отделяш повече време на семейството и за нещата, които обичате да правите заедно.

Научи повече за мързеливата гимнастика от ТУК