„Дом, сладък дом” – си казваме, когато се приберем от дълъг път. За мъжа, който ще ви покажем, „дом” е доста абстрактна дума.
 
През ноември, 2002г. в Северна Африка, странен рекорд намира своето подобрение с помощ от Тим Уароу, който прекарва 10 дни, живеейки под вода, за да подобри рекорда за живеене под вода, направен през 1986г. от Брайтън Майкъл Стивънс. Рекордът, който Тим е трябвало да подобри, е бил 212ч. и 30мин. (приблизително 9 дни).„Домът” на Тим е голям цилиндър, пълен с вода и обграден с наблюдатели, които с любопитен поглед измерват лудостта на младежа. Тим оцелял, благодарение на тръба, която изливала в устата му течност, богата на фибри, както и кислород, когато предоставеният му свършвал.
 
С време от 240 часа, Тим разбива рекордите и става първият човек, живял под вода в продължение на цели 10 дни. Ръцете на русала са покрити с гъбички, които са малка цена за успеха, който той постига. 
 
Своята почивка от дългата баня, Тим прекарва в болницата, където лекарите проверяват състоянието му. Можете да видите видеото на Тим Уароу тук: