Чудила ли си се някога защо някои хора са необвързани? Срещаш страхотен мъж, който притежава всички необходими качества да създаде стабилна връзка, но въпреки това той е сам. Истината е, че не всички хора имат нужда от връзка и любов. Някои се чувстват напълно добре и когато са сами. Ето кои са те.

Овен (21 Март – 19 Април)

Той винаги търси нещо по-добро. Той никога не е доволен и дори когато има най-добрия партньор на света, той се чуди дали може да намери още по-добър. Той не иска да бъде с някого, който смята за равен; той иска някой по-добър от него, за да могат другите хора да бъдат впечатлени. Той просто не осъзнава какво има, докато не го загуби и след това страда, докато се опитва да си го върне.

Телец (20 Април – 20 Май)

Той не иска да прави компромиси или да трябва да гледа нещата от гледната точка на някой друг. Това е пътят му и е трудно да се намери партньор, особено ако е толкова затворен емоционално. Той мисли, че е такъв, какъвто е и че няма причина да променя начина си на мислене и живот. Ако остане сам до края на живота си, поне няма да му се налага да защитава убежденията си пред някой друг.

Близнаци (21 Май – 20 Юни)

Той е толкова зает да се забавлява, че всеки просто предполага, че той се интересува само от приятелите си и купони. Той има онези моменти, когато мисли, че наистина иска да бъде в една връзка, но този момент минава бързо, когато посети следващото парти.

Рак (21 Юни – 22 Юли)

Той се мисли за миналото си толкова силно, че не влага никаква енергия в намирането на нова връзка. Той трябва да се освободи от него и да продължи напред, освен ако не се интересува от постигането на помирение с бившата си половинка. Като живее в миналото, той поставя преграда за бъдещето.

Лъв (23 Юли – 22 Август)

Лъвът е един от знаците на зодиака, който винаги остава свободен, защото за него е много трудно непрекъснато да поставя чуждите желания и нужди над своите собствени. Той търси човек, който няма нужда да бъде под светлините на прожекторите толкова, колкото той самия. А това е много трудно, защото всеки има нужда да се чувства важен и ценен.

Дева (23 Август – 22 Септември)

Той е сам, защото е прекалено придирчив. Ако само би променил таланта си за откриване на грешки, веднага би си намерил половинка. Стандартите му са толкова високи, че никой човек не може да се справи с тях. Истината е, че неговата придирчивост е защитен механизъм.

Везни (23 Септември - 22 Октомври)

Той мрази да казва не и не иска да се захваща с връзка, от която после ще трябва да се измъква, защото няма да може да го направи от притеснението да не нарани половинката си. предпочита да бъде сам от колкото да причинява болка както на себе си, така и на друг човек.

Скорпион (23 Октомври – 21 Ноември)

Той е сам, защото става прекалено сериозен твърде бързо и плаши потенциалните си партньори. Той не го прави умишлено, просто е твърде интензивен и романтичен по природа. Ще трябва някой също като него, за да успеят да създадат успешни отношения. В противен случай ще трябва да се научи да бъде по-умерен в действията си, а това е много по-трудно.

Стрелец (22 Ноември – 21 Декември)

Той е сам, защото е твърде зает да пътува по света и да се среща с хора. Той се страхува, че ако се ангажира с някого, крилата му ще бъдат отрязани и той вече няма да може да прави това, което иска. Той е незрял и егоцентричен и не иска да се съобразява с никого.

Козирог (22 Декември – 19 Януари)

Козирогът е сам, защото е погребан в работата си. Работа, работа, работа - това е всичко, което изглежда, че прави и всичко, за което изглежда, че се интересува точно сега. Той иска да има семейство и да се установи, но трябва да разполага с ресурси, за да се справи добре, а това означава - пари.

Водолей (20 Януари – 18 Февруари)

Той е сам, защото лесно се разсейва. Непрекъснато се занимава с доброволен труд и прави неща за други хора, така че пропуска възможностите да се срещне с някого. Когато разговаря с някого, умът му лети и той не обръща внимание на това, което казва другият, което е и неговият най-голям проблем.

Риби (19 Февруари – 20 Март)

Той е сам, защото е прекалено чувствителен. За него е лесно да бъде наранен и щом това се случи, той предпочита да се оттегли в света на въображението си, отколкото да излезе и вероятно да се изложи на опасност отново. Той предпочита да създава нещо, отколкото да рискува да има друг емоционален катаклизъм.