Мъжът се влюбва тогава, когато жената може да го отключи, да отключи неговата сексуалност, неговата емоционалност, когато го кара да се чувства велик и значим. Ако той има усещането, че е велик и значим, че жената до него е щастлива и се смее, значи той е супер як мъж. И тогава той иска да се върне при нас. Мъжете обожават жени, които се смеят на техните шеги и жени, които вдигат техните пишки! Ти може да бъдеш безумно умна, с пет висши образования, но ако не му става от теб, нищо не се получава! Ако ти не се смееш на неговите шеги, нищо не се получава! Това професионалните съблазнителки го знаят и те правят всичко, за да го вдигнат и да се смеят на неговите шеги! Така че, ние сега ще се посмеем! Нашият мозък не различава истинския от измисления смях. За нашето тяло това е абсолютно еднакво. Виждала съм много пъти, жени, които много трудно се разсмиват и са много сериозни, те имат хормон на отблъскването. Те не привличат към себе си мъже. Жените, които умеят да се смеят и са много забавни, те винаги привличат към себе си мъже. Бъди готова да се разсмееш, това е голяма дарба за една жена и това я прави съблазнителна. Тя просто лесно се смее. Смехът е навик. Затова сега ще си проявим навика да се смеем. Как ще го направим - ще поемем въздух и на издишване, просто издишваме въздуха със звука “хахаха”, “хохохо”. Готови ли сте? Седнете така удобно с отворени рамене, поемам въздух (Продължавайте в същия дух. Има ли такива, на които не им се получи да се разсмеят без причина?) Това е принцип на съблазняване, смееш се с мъжа, направо се хилиш като зелка, щастлива и доволна! Хахаха - хохохо! Това разтапя неговото сърце и той казва “Явно съм много добър, щом тя се смее. Явно съм много умен, явно съм много забавен!”. И това провокира мъжа да стои с нас повече време. Ако жената е кисела като лимон и не е весела като зелка, той си тръгва! Така че, обърнете внимание, когато комуникирате с вашите мъже, смеете ли се или се кривите и сте много сериозни? Ти може да не си чак толкова умна, но ако се смееш, усмихваш се и показваш колко ти е забавно с него, това провокира мъжа да се връща пак и пак и да казва “Тук ми е много забавно”. Как това отразява вътрешния диалог? Дайте си малко време и просто анализирайте вашите отношения, вашите връзки.

Ако той не те провокира да се смееш, вероятно не е за теб

Ако мъжът не те провокира да се смееш, много е вероятно, че този мъж не е за теб! Когато мъжа ти е забавен, направо се напикаваш от смях! В този момент се отделят ендорфини, хормоните на щастието. Това означава, че с него се чувстваш щастлива. Той отключва твоето сърце и по този начин сексът също ще е много добър! Такава е статистиката, мъжът, който те разсмива, сексът с него е уникален. Когато мъжът ти е скучен, дори и да говори някакви забавни неща, ако не са ти интересни и не те докосва, каквото и да прави този мъж, той ще си остане скучен! Той е безинтересен и сексът с него също няма да се получи! Затова си потърси мъж, който те кара да се смееш.

Ако той не ви кара да се смеете... Вероятно този мъж не е твоя мъж по някакъв начин. Няма енергия. Смехът това е енергия. Децата носят много енергия в тях, защото те много лесно се смеят. Много е страшно, ако ние спрем да се смеем. Това означава, че сме затворили сърцето си и сме станали много сериозни. Затова е супер важно да се смеем. Да се хилим, просто така внезапно. Мъжете в моя живот винаги си умират, когато аз се смея. Дават всичко. Интересното е, че мъжете запомнят на какво точно се смееш. И след това те се опитват да повтарят пак и пак същата реакция, за да те провокират. Има ли такива, на които им е трудно да се смеят? Тук не става въпрос за чувство за хумор, той може да говори и глупости. Но по някакъв начин, точно неговите думи провокират в теб смях и забава. Просто направо се хилиш. Най-добрите ми сексуални партньори ме разсмиваха до съзли. С глупости, но ме разсмиваха до сълзи. И това много въздейства. Търсете мъж, който наистина ви кара да се смеете. Разбира се, ако ти имаш блокажи и с никой не се смееш, тогава трябва да отключиш твоята емоционалност. Имате за домашно да се смеете на глас поне по пет минути на ден! Поне! Просто без нищо започваш да се смееш. Аз ще го дам и на академията, ще започна една трансформация, ще започна да разкъсвам. Защото смехът разкъсва като нож целия лед в сърцето ти и ти започваш да чувстваш. Чрез смях можеш да пробиеш много сериозни блокажи. Така че започваме да се смеем и да съблазняваме.

Повечето за това ще научиш на семинара Жена-мечта - как да станеш жена, която умее да привлича и да омагьосва мъжете!