На финалния концерт от турнето Plug & Play с участието на Михаела Филева,  Били Хлапето и Lexus VenZy ще представи премиерно видеото към новия си сингъл „Щом ти си до мен“!

След топлия прием в Благоевград, Пловдив, Бургас, Варна и Велико Търново, новите звезди на българската музика VenZy, Михаела Филева, Били Хлапето и Lexus ще пеят в Зала 3 на НДК. Още на първия концерт от турнето в Благоевград, се оказа, че има нужда от сериозна охрана, защото феновете на звездите пробиха всички прегради, за да вземат автографи лично от всеки и да се снимат с любимците си. Гостите на концертите ставаха на крака още на първата песен. шоуто продължаваше с най-големите хитове на звездите и задължителните 2 биса. На всяка една от датите един щастливец си тръгваше с уникални hi-fi слушалки със снимката на турнето.

„Емоцията е силна и неповторима – за нас и за всички, които дойдоха на турнето. Срещнахме се с много хора, които ценят българската музика, споделяха, че не са очаквали такова шоу – с музиканти, с мултимедиа, озвучаване, осветление, награди“ – споделя Михаела Филева, а VenZy допълва – „Феновете са уникални, те ни карат да продължаваме напред. За мен турнето е още по-специално, защото представям за първи път новата си песен „Щом ти си до мен“.

Билети на промоционална цена за концерта можете да закупите от тук.