Жена на часа! Кралица Елизабет II позира за нов портрет в чест на 96-ия си рожден ден в четвъртък, 21 април.

Преди 96-ия рожден ден на кралицата, официалният Инстаграм акаунт на кралското семейство пусна нова снимка на Нейно Величество с две от нейните понита, Байбек Кейти и Байбек Найтингейл. На снимката, Нейно Величество, на 95 години, е облечена в дълга, зелена рокля с палто и черни мокасини. Кралицата се усмихва, докато държи двата бели коня и позира пред бяло, цъфнало дърво.

Според публикацията в социалните мрежи снимката е направена през март в замъка Уиндзор в Англия. Това е четвъртата снимка в поредица снимки на кралицата, публикувани от Royal Windsor Horse Show, разкри семейството.

Новата снимка идва малко преди честването на платинения юбилей на нейно величество през юни. В чест на празника, който отбелязва 70-тата година на Елизабет на британския трон, огранизацията пуска снимка в Инстаграм всеки ден през 70-те дни преди празника. Всяка снимка отбелязва различна година от царуването на кралицата.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от The Royal Family (@theroyalfamily)

Кралица Елизабет планира да се наслади на предстоящия си рожден ден сама, след като се отправи към Норфолк, Англия. „Кралицата ще прекара рождения си ден насаме“, отбеляза в изявление Бъкингамският дворец.

В друго видео, споделено в Инстаграм виждаме как кралицата се готви за фотосесия по случай рождения си ден. От всичко личи колко педантична и организирана е тя, за да бъде всичко около нея перфектно.

 

Желаем на кралица Елизабет спокоен рожден ден и здраве!