Хари и Меган са в Обединеното кралство и са провели тайна среща с кралицата и принц Чарлз в замъка Уиндзор в четвъртък. Всъщност, те пътуват, за да посетят Игрите Invictus в Холандия и минават, за да посетят кралското семейство.

Това е първият път, когато херцогинята на Съсекс посещава Великобритания след така наречения Megxit, когато тя и Хари се оттеглиха от кралските си титли и оставиха кралското семейство, в шок от интервюто си с Опра, в което обвиниха бъдещия крал в расизъм.


Чарлз също беше обвинен, че е прекъснал финансовата си подкрепа към Хари и че не е успял да го подкрепи, което дълбоко разстрои бъдещия крал и предизвика разрив в отношенията им. Към момента те рядко контактуват помежду си, но се предполага, че настоящата среща е била с цел да затоплят отношенията си.

Те пристигнаха инкогнито в сряда и се смята, че са отседнали във Frogmore Cottage. Това е дома, който запазват, когато напускат Обединеното кралство и в който принцеса Юджини и семейството й отсядат, за една нощ.

Децата на Меган и Хари, Арчи и Лилибет не са с тях, въпреки че кралицата изобщо не е срещала правнучка си. Носи се слух, че Меган е бременна за трети път, но той все още не е потвърден. Дали не се прибират, за да затоплят отношенията и да съобщят на семейството, че очакват ново дете?