Животът днес е различен. И въпреки че 2020-та година ни изненада, трябва да откриваме положителното и в предизвикателствата. През тази година се убедихме, че красотата е в „малките неща“ и се крие на неподозирани места.

С новия си проект PAZAR Сердика Център ни показват „новаторски подход“ в темата „пазаруване“ и доказват, че в България има марки, които ценят красотата и качеството. Марки, с които си заслужава да се запознаем, но в същото време е трудно да ги открием извън онлайн пространството.

Ето защо посетителите на мола вече се радват на магазин PAZAR на ниво 0. Това е магазин от нов вид, първи по рода си собствен концептуален магазин в България, предлагащ висококачествени продукти, родно производство. PAZAR е мястото, където всеки месец ще се представят различни български марки. До 2-ри ноември „на фокус“ в PAZAR са 4 родни производители от различни браншове – мода, аксесоари, козметика.

CITY COCOON е марката, която се грижи не само за кожата, но и за околната среда. Става дума за органична козметика, която се произвежда от студено пресовани естествени съставки. Независимо дали търсите нещо подходящо за кожата на лицето, или пък флорална вода, или серум - ще откриете всичко това в CITY COCOON. 

BRADABRAT е бранд, който е добре познат на българските потребители и по-точно на господата с брада. Марката предлага натурална козметика, специално създадена за поддръжка на мъжките бради. А в магазин PAZAR ще намерите избор от подаръчни сетове, балсами и масла. 

Ако сте почитатели на екстремните спортове, със сигурност сте запознати с производителя на бандани - TOTEM. Разбира се, те отново са произведени в България и са отпечатани ръчно с авторски илюстрации. 

Четвъртата българска марка, представена през месец октомври в Сердика Център, е BRAVE CREATION. Тя работи и по този начин подкрепя много български автори, като отпечатва илюстрациите им върху висококачествени тениски и суитшърти, изработени от органичен памук.

А кои ще бъдат следващите български марки, които ще се представят в магазин PAZAR в Сердика Център? Следете Facebook страницата на търговския център за повече информация.