Надявам се да намериш това, което търсиш.

Надявам се да намериш щастието, отговарящо на твоите условия. Надявам се наистина да намериш време, за да разбереш какво те кара да се движиш напред, какво насърчава душата ти, това, което дълбоко искаш от живота и се надявам, че имаш смелостта да го преследваш. Надявам се, че имаш смелостта да вярваш, че заслужаваш всичко, което пожелаеш, че си способна и достойна да избереш какъв живот искаш, който разпалва нещо в теб. Имаш огън в себе си - надявам се, че никога няма да позволиш на удобството, комфорта или лекотата на това да стоиш на едно място да го угаси. Надявам се да покажеш на света какво можеш да направиш с цялата страст, която имаш в себе си.

Надявам се да откриеш любовта, която те прави по-спокоен човек. Видът любов, който те кара да искаш да бъдеш по-добър мъж или жена, любов, която вярва в теб и те подкрепя, стои до теб. Надявам се да откриеш някой, който бързо ще се превърне в любимото ти нещо - някой, който прави влюбването по-малко страшно, някой, когото избираш всеки ден. Надявам се да намериш някой, който да ти покаже колко дълбоки могат да бъдат чувствата ти, колко дълбоко можеш да обичаш. Надявам се да намериш нещо реално, защото няма по-красиво нещо от това да обичаш някой, който също те обича. Нищо не е по-красиво от това да обичаш някой, който би изградил дом за теб в сърцето си.

Надявам се да намериш приемане, което минава през костите ти, заглушава гласа вътре в теб, който ти казва, че не си достатъчно добра или че изоставаш. Надявам се да си простиш за грешките, които си направила, за миналото, което е останало живо в теб. Надявам се да се научиш да се отказваш - от нещата, които трябва да направиш, за да се излекуваш, да израснеш или да оцелееш. Правиш каквото можеш. Ти си човек. Моля те, никога не забравяй това.

Надявам се да изживееш моменти, които спират дъха ти. Моменти, които те променят. Надявам се, че ще пътуваш до места, които те пречистват, надявам се да посетиш концерти, които те карат да се чувстваш жива. Надявам се, че се свързваш с малките неща – да разбереш, че когато разговаряш, стомахът ти може да се „преобърне“ заради чувствата, които имаш към този човек. Надявам се, че си обградена с приятели, които насърчават спонтанността ти и които винаги са до теб. Надявам се да живееш. Наистина. Надявам се, че не се връщаш назад. Има толкова много неща, които да почувстваш в този свят. Надявам се да почувстваш всичко.

Но най-вече се надявам да намериш себе си - да разбереш сърцето си и ума си. Надявам се да научиш как да бъдеш любезна със себе си, как да обичаш пътуването, по което си поела. Надявам се да се научиш да се гордееш с човека, в когото се превръщаш и на мястото, на което се намираш - дори и да не е точно там, където искаш да бъдеш. Надявам се да се научиш да обичаш този процес, както и цялото объркване в живота.

Надявам се да намериш това, което търсиш. Надявам се, че животът ти те вдъхновява.