Нека си признаем - всички можем да бъдем най-добрите, когато става въпрос за любов и секси правене на любов. А за някои хора да бъдат добри любовници е цел - идеал, който от тях се опитват да постигнат. Добър любовник е този, който е готов да даде на партньора си точно това, от което той се нуждае, във физически и сексуален аспект. Понякога обаче, ние самите дори не знаем от какво се нуждаем, а истински добрият любовник ще разбере. В следващите редове вижте кои зодии са най-добрите любовници и се справят блестящо, когато става дума за „секси неща”.

Везни

Родените под знака на Везни могат бурно да разкрият „лошото аз” на партньора си. Ако искате любовник, който наистина се интересува от вас, заложете на един от тези прекрасни и добре балансирани хора. За Везните е важно да им покажете колко ви харесва това, което правят. Нищо не казва „ела насам” на партньор Везни така, както окуражаването. А те определено ще дойдат!

Телец


Телците притежават голяма сексуалност и се чувстват много добре в ролята си на любовници. Те са тези, които ще ви гледат в очите и без да мигнат ще ви накарат да искате още. А погледът, с който ви гледат? Той ви е достатъчен.
Не казваме, че не притежават такъв заряд и във всичко друго, което правят, но когато Телците са разгорещени идват при вас сякаш развявате червено болеро.

Лъв

Лъвовете едновременно са в списъците и за най-добри и за най-лошо любовници. Причината? Те просто не могат да понесат идеята, че не са сред най-великите любовници в света.

Така по-склонните към мързел от тях може „да се отпуснат” в любовните си действия, но това не означава, че и останалата част е такава. Лъв, който мисли за любовната игра, ще ви накара да забравите името си, докато сте под влияние на страстта. Те са толкова отдадени и искат да помните кой ви е карал крещите и как точно го е направил. Дори ако не си спомняте собственото си име.