Изглежда, че звездите знаят всичко за нас. Твоят зодиакален знак може да ти помогне да се развиваш, като ти покаже правилния път. Той ще те накара да се замислиш над живота, работата, приятелите си и да видиш себе си отстрани. Не е добра идея да се съсредоточаваш върху недостатъците си, но е хубаво да ги знаеш.

Е, какви са твоите?

Овен

Овенът обича контрола, понякога е арогантен и оказва натиск върху околните. Всички тези качества, обаче, правят всеки лидер добър, но те те правят и неспокойна. Овенът обожава споровете и едва се сдържа, когато има такъв около него.

Любима фраза: „Искам го СЕГА.“

Телец

Телецът работи усърдно и можеш да разчиташ на него, но той е и мързелив, инатлив и неподреден. Като Телец ти харесваш парите и имаш влечение към всичко. Правиш нещата по свой собствен начин.

Близнаци

Някои намират Близнаците за лицемерни, а други за чаровни. Като представителка на тази зодия ти си нервна и губиш интерес бързо. Понякога не си достатъчно зряла.

Рак

Ти си супер чувствителна, а никой не знае какво би те разстроило, защото това може да е всичко. Способна си да преминеш през няколко настроения през деня.

Лъв

Всичко трябва да се върти около теб. Ти обичаш вниманието. Винаги го крадеш и отклоняваш към себе си. Любимата ти тема си ти.

Дева

Ти си перфекционист. Помниш всичко и го използваш, когато ти потрябва. Страх те е да си като другите около теб, защото смяташ, че те разчитат много на животинския си инстинкт.

Везни

Не можеш да вземеш достатъчно бързо дадено решение. Ти имаш нужда от одобрение и невинаги си честна.

Скорпион

Характерно за теб е, че си контролираща, отмъстителна и взискателна. Прошката не е вариант за теб и не желаеш да се промениш.

Стрелец

Ти искаш да знаеш всичко. Безкомпромисна си. Упоритостта и това, че си безпристрастна, правят думите ти да тежат повече. По този начин нараняваш околните.

Козирог

Ти винаги се притесняваш, макар и да няма за какво. Имаш навика да се потопиш в работата си с часове и да използваш хората.

Водолей

Най-добра си в мълчанието, което използваш и като наказание. Понякога си студена, отдалечена и странна.

Риби

Можеш ли да слезеш от облаците за минута? Имаш сериозен проблем с реалността. Често си объркана и се губиш във въображението си.