Разбира се, не се определяме от зодиакалните си знаци. Ние сме огромна мозайка от възпитанието си, взаимоотношенията ни и опита, който имаме. Все пак има някои силни негативни стереотипи. Така че нека ги изясним.

Ето кои са трите най-мразени зодии и защо не са толкова лоши, колкото си мислим.

1. Лъв

Смятани за: Яростни егоисти. Когато мислите за Лъва, бихте могли да си представите някого с 12 торби за пазаруване, да гледа влюбено в предната камера на телефона си и да говори високо над вас.

Реалност: Лъвовете се подхранват от творчески израз. Със слънцето като тяхна управляваща планета, Лъвът се надява да излъчи топлината си върху другите чрез многобройните си таланти. Щедрите огнени знаци искат да ви мотивират с думите си, да ви движат с музиката си и да ви зарадват с екстравагантно изненадващо парти.

Те се интересуват много повече от това как ги виждате, отколкото от това как те виждат себе си. Необходима е смелост, за да могат Лъвовете постоянно да полагат усилия да помогнат на някого. Но също се нуждаят от потвърждение, че това нещо е добре прието. Бихте ли искали да завършите караоке песен без аплодисменти? Лъвовете са просто чувствителни котенца, които се нуждаят от допълнителна любов.

2. Близнаци

Смятани за: Двулични и говорещи прекалено много. Има много мемета за Близнаците като променящи бързо отношенията си приятели. Този, който постоянно проваля плановете ви, казва тайните ви и като цяло не млъква.

Реалност: Като Близнаци, този въздушен знак има достатъчно мисли, които се въртят в мозъка му за двама души. Ако Близнаците изглеждат неангажирани, вероятно това е така, защото имат много неща в ума си. Помислете - 25 ястия, подредени върху малка чинийка за кафе. Те са оптимисти и непрекъснато търсят нови преживявания и да, бъбривите знаци може да искат да ви разкажат всичко за себе си. Блестящите комуникативни умения на Близнаците са им дадени от техния планетарен владетел Меркурий. И макар да изглежда, че са най-говорещите от зодиака, всъщност са най-добрите слушатели. Близнаците са сред най-отворените и приемащи знаци. Тяхната адаптивност им позволява да се свързват (и да съчувстват) на всеки. Нулева критика тук.

3. Скорпион

Смятани за: Кипящият филмов злодей. Скорпионите са рисувани като скритите духове, които са адски отмъстителни. Можете да ги намерите във влажни, тъмни пещери, планирайки смъртта ви.

Реалност: Разбира се, Скорпионите са мистериозни, но не защото имат някакъв зловещ скрит дневен ред. Те трябва да се чувстват в безопасност, преди да се отворят. Празни погледи и мрачен хумор пазят дълбоката емоционална интензивност на Скорпиона. Те са фиксирали водни знаци, така че мислете за тях като за леден блок. След като установят, че сте истински и надеждни, хладният им екстериор започва да се стопява и сте допуснати в тяхното меко, емпатично вътрешно царство. Скорпионите са толкова интуитивни, че може да си помислите, че четат мислите ви. Няма да ги видите да участват в повърхностни малки приказки. Те търсят истински, интимни човешки връзки. И след като ги намерят, ще направят всичко, за да защитят онези, на които държат.