Той или тя? Е, няма да делим представителите на мъже и жени, а просто ти представим най-точната класация, която определи кой е най-големият неверник от всички. Искаш да разбереш кой е той? Нека започнем от 12-то място:

12. Скорпион

Хиперсексуален, дяволски привлекателен и харизматичен, Скорпионът е най-верният знак! И не, той не изневерява, защото е благороден по природа, а просто защото не вижда смисъл в това да си намира нова жертва, докато настоящата все още мърда. 

11. Козирог

Козирогът не изневерява, защото не намира смисъл да рискува всичко, което така и така е постигнал трудно и то само заради единия секс. "Къде е логиката?", би попитал той. Да, това е единственият знак, който би използвал "логика" и "секс" в едно изречение. 

10. Телец

За Телеца това е истинска тъпотия. Да рискува стабилността, дома, уикендите на вилата и аромата на прясно изпечен пай за нещо толкова дребнаво? И след това да се ожени повторно? Не, това просто не е за него! 

9. Водолей

Ако нещо не го устройва, Водолеят просто се развежда. За него изневярата е неблагородна, нехигиенична и чужда. Да, може да флиртуват, но само дотам. Играта спира точно там! 

8. Везни

Една Везна никога няма да се промени просто ей така. Първо ще трябва да претегли всичко, да прецени плюсовете и минусите, да реши "Мога ли?" и "Наистина ли го искам?". И докато вземе решение, влакът ще е отминал. Но той и без това не би се съгласил на подобен вид лъжа, така че всичко е наред. 

7. Дева

Признаваме си, че поставихме Девата на 7-мо място, просто защото трябваше да я вмъкнем някъде. Някои от Девите изневеряват, други - не. Но това не е толкова важно, тъй като дори и да го напарвят или партньорът им никога няма да разбере, или Девата винаги ще се отърве, дори и небето да се срине. 

6. Риби

Рибите сменят партньорите си всеки ден. Даже понякога и по 3 пъти на ден. Говори се, че заради страстната си природа, са готови да го правят постоянно. Биха се променили единствено заради голямата си любов. Но колко пъти откриват такава? Това зависи от самата Риба.

5. Лъв

Лъвът не изневерява, ако е доволен от предложеното от партньора му. Или иначе казано - докато ги ласкаете и им се възхищавате, всичко ще е наред. Рано или късно обаче, градусът на възхищението ще спадне и... Добре дошла, изневяра! Все пак две е по-добре от едно, а за три да не говорим! И най-важното - сексът не е основното, а това че всички ще разберат колко прекрасен любовник е Лъвът!

4. Близнаци

За този знак верността няма никтакво значение, тъй като основно правило е "Не на правилата!". Близнакът не понася ограниченията, особено в личния му живот! Между другото, Близнаците почти никога нямат един единствен любовник. Неслучайно тяхното име е Близнаци! 

3. Рак

Първият представител на тройката лидери в тази класация - тихи, срамежливи, романтични, нежни и никак семейно настроени! "Една напред, две назад" - е правилото на Рака в любовта. Може би, за да възстановят равновесието във Вселената. 

2. Овен

Овните не се задоволяват с най-доброто, те търсят идеала. Проблемът е там, че дори и да го намерят, винаги ще намерят някакво малко недостатъче, което да ги откаже. И така, нека търсенето им започне отначало!

1. Стрелец

Най-накрая! Ето го - най-неверният! Най-непостоянният! Знаете ли защо Стрелците се славят като зодията, чиито представители се развеждат доста бързо след брака? Не, не е защото жените им ги изоставят, след като са разбрали за поедната изневяра! Причината е, че на един Стрелец би му било доста скучно да прекара живота си с една единствена жена. И просто продължава да живее!