Помните ли Джерами Мийкс, по-известен като най-секси затворника в историята? През 2014 г. той бе арестуван в Щатите за редица престъпления, но стана известен, след като снимката от арестуването му обиколи интернет пространството, а редица дами започнаха да въздишат по него.

Само допреди 12 месеца Мийкс все още беше "на топло", но ето че вече е на свобода и се къпе в блясъка на прожекторите. Той замени оранжевия гащеризон, с който са облечени затворниците в Америка, с луксозни дрехи от колекцията на известния дизайнер Philipp Plein. Вчера вечерта Джерами дефилира по време на Седмицата на модата в Ню Йорк пред звезди като Мадона и Парис Хилтън. 

Снимката на Мийкс се появява за първи път на Фейсбук страницата на полицията в Калифорния и от там е споделяна хиляди пъти. Той бе осъден на 27 месеца затвор за притежание на огнестрелно оръжие и за участие в престъпна група. Времето, прекарано зад решетките, обаче не успя да накара неговите почитателки да го забравят. Още преди да започне да излежава присъдата си, Джерами подписа договор с White Cross Management, които му осигуряват различни ангажименти като модел. 

Мийкс е женен и има три деца.