Най-добрите двойки ходят на забавни срещи, а не само на романтични. Те посещават увеселителни паркове и се държат за ръка. Те играят игри, гледат комедии заедно и се шегуват постоянно. Те се забавляват винаги, когато са в една стая.

Най-силните двойки не само се обичат, а се и харесват. Те обожават да прекарват време заедно и предпочитат да гледат филми, да спят и да пазаруват заедно, а не поотделно. Всичко е по-вълнуващо, когато са един до друг.

Най-силните двойки знаят какво да кажат, за да разсмеят половинката си. Те знаят как да реагират, ако партньорът им е в лошо настроение, и кое би ги разсмяло, независимо дали е танц, песен или видео.

Най-силните двойки си прекарват невероятно заедно и без интимности, без да свалят дрехите си. Те обожават да са един до друг и това няма нищо общо със секса. Те харесват у другия чувството им за хумор, ума им и страстта им.

Силните двойки си казват всичко. Те говорят за работа, за семействата си, за приятелите си. Не крият нищо и са напълно искрени.

Силните двойки се смеят заедно. 

Силните двойки опитват нови неща заедно като общи ваканции, уроци, опитване на нови хобита и места. Ако единият иска да направи нещо или да отиде някъде, то и другият е готов да го придружи.

Най-силните двойки не могат да прекарат и ден без да си говорят, без да слушат тъпите си шеги. Те се отбелязват в досадни публикации в социалните мрежи и не ги е страх да пишат повече съобщения от нормалното. Те се чувстват идеално в компанията си.

Силните двойки се приемат като семейство, макар и да не е официално. Те прекарват празниците заедно, винаги са заедно на партита.

Най-силните двойки са отбор. Те имат личен живот и знаят, че не могат да са постоянно заедно, но винаги се подкрепят. Те се окуражават един друг и се пазят.

Най-силните двойки са най-добри приятели. Те обожават да прекарват времето си заедно, макар и само да лежат на дивана. Те просто обичат компанията си, да са в една стая и да споделят живота си.