Най-силните момичета преосмислят, защото им е трудно да се отпуснат. Те са борци и работят върху себе си, а спрат ли, започват да се съмняват. Те винаги се чудят дали няма да се случи нещо лошо, когато са засипани от добри събития.

Най-силните момичета преосмислят нещата, защото не искат да бъдат хванати слаби. Те не могат да седнат и да релаксират, защото трябва да имат контрол. Най-големият им кошмар е да загубят собствената си сила. Някои ги приемат за луди, но всъщност те са най-големите си критици. Вярват в себе си безусловно.

Най-силните момичета преосмислят всичко, защото са минали през Ад-а. Те очакват всичко и осъзнават, че светът не е спокоен. Надеждата им не изчезва, но са преживяли прекалено много, за да продължават да се държат като големи оптимисти.

Най-силните момичета преосмислят, защото са пазачи. Те се грижат за хората около тях. Казват всичко от сърце. Искат да са способни да се справят с всяка ситуация, разглеждайки всеки възможен ход.

Най-силните момичета преосмислят всичко, защото са интелигентни. Те знаят, че не всичко е така, както изглежда. За да спечелиш доверието им, трябва да се потрудиш. Знаят, когато лъжеш.

Най-силните момичета преосмислят случилото се, защото се занимават с прекалено много неща: имат връзка, работят, имат социален живот, поддържат добра форма и имат много поставени цели. Те не могат да изключат умовете си.

Най-силните момичета преосмислят всичко, защото невинаги са били толкова силни. Тази тяхна черта идва от миналото, когато са били несигурни. Днес чуждото мнение не ги интересува, но това е един стар навик, от който не могат да се отърват. Така работа мозъка им.