Мило момче, добрата жена е повече от перфектна инвестиция. Не вярвай на Холивуд, че жената, която е влюбена в теб, ще ти остане вярна завинаги, че ще чака и чака, докато ти най-накрая се решиш какво наистина искаш от живота.

Звучи невероятно, нали?

Да, но това се случва само по филмите. Реалността е друга. Днес тя ще ти даде шанс, втори, трети или може би пети, но ще си тръгне, когато вече не може да стои и да чака.

Разбираш ли, всяка жена може да ти даде много шансове, които са повече, отколкото заслужаваш. Защо ли? Защото тя се влюбва в теб, защото е видяла нещо различно. Тя вярва в теб, когато ти не. Тя вярва, че някой ден ще бъдеш по-добър. Това е главната причина защо жените не си тръгват от ужасните и обидни връзки.

Но когато тя най-после разбере, че ѝ е било достатъчно, няма връщане назад. Когато вкуси oт живота без теб, ще избере да си тръгне, а не да си губи времето и енергията за нещо, което не си заслужава. Без значение колко се опитваш да я спечелиш обратно, това няма да се случи. Така че продължи напред и продължавай да храниш егото си, повтаряйки си, че тя не е жената за теб, защото не е останала.

Истината е, че никой нормален човек не би останал толкова дълго. Никоя жена не заслужава живот, пълен със стрес, болка и драма. Никой няма правото да кара някого да го чака.

Това, че тя те е напуснала и е продължила, означава, че е избрала себе си, но запомни, че ти си този, който я е подтикнал към това.

Ще съжаляваш, че си загубил жената, която е била с теб в добро и лошо, която те е подкрепяла и е вярвала в теб.

Ще съжаляваш, че си я загубил, когато срещнеш нова жена, която няма да е с теб в най-лошите ти моменти и няма да харесва недостатъците ти.

И това ще бъде моментът, в който ще осъзнаеш какво си имал – стойностна жена, която е била до теб, обичала те е и била твоята подкрепа.

А ти какво си направил? Пуснал си я да си тръгнe. Отблъснал си я, защото не си знаел дали е правилната. И не си го осъзнал, докато накрая тя не си е тръгнала от теб...