Независимо колко гаджета сте имали, можем да се обзаложим, че всички те (или голям процент от тях) са били от един и същ тип. Може би е време да разчупите нещата?

Днес ви представяме 6 типа жени, с които всеки мъж трябва да излезе поне веднъж, или поне така твърдят мъжките списания! Дамите пък могат да проверят дали попадат в някоя от следните категории:

1. Изтънчената

Нейните плюсове: Тази жена е забавна, секси и много елегантна. Всеки се обръща след нея на улицата, а приятелят ѝ е обект на постоянна завист от другите мъже.

Нейните минуси: Трябва ви огромна увереност, за да излизате с такава жена, защото тя постоянно привлича вниманието, но не търпи прояви на ревност.

2. Креативната хипстърка

Нейните плюсове: Тя е интересна и се облича стилно, но не е толкова недостъпна, колкото изтънчената жена от първата точка. Тя харесва интелектуалци, които си интересуват от култура.

Нейните минуси: Ако интересите ви не съвпадат, нямате особено голям шанс с такова момиче. Тя има мнение по много въпроси и очаква от половинката си също да има познания по широк кръг от теми. Ако не си падате по нейния тип музика и по нейните тип заведения и забавления – просто се откажете, вместо да се мъчите.

3. Веганката, която обича йога

Нейните плюсове: Тя е гъвкава, с перфектна кожа и стройно, секси тяло. Обикновено е много спокойна и над нещата, защото практикува медитация най-редовно. Тя иска да живее истински, да почувства връзка с Вселената и си търси мъж с богат духовен свят.

Нейните минуси: Такива жени обикновено харесват мъже, които харесват точно същите неща. Така че ако много обичате месото и бързата храна, а в събота предпочитате да спите до обяд и вечерта да отидете на клуб, вместо да катерите планини и да се слеете с природата, просто забравете за дългосрочна връзка с такава жена.

4. Алфа жената

Нейните плюсове: Тя е изключително независима, знае какво иска, постигнала е много в живота и не държи мъжът до нея да се грижи за нея и да оправя всичките ѝ проблеми. Обикновено най-добре ѝ подхождат мъже, които са художници, писатели, учители или учени.

Нейните минуси: Между нея и алфа мъжете има много общо, но обикновено такива връзки са трудни за осъществяване, защото двамата са твърде заети и рядко имат време един за друг. Ако мъжът до нея е мекушав, тя може да се възползва от него и да го командва като роб, което не е хубаво. Трябва ѝ мъж, който може да отстоява себе си, но който не държи да е винаги прав и да се налага във всяко нещо.

5. Романтичката

Нейните плюсове: Тя също ходи на йога, но не е толкова вманиачена. Обича да говори за чувствата си и ще помогне на всеки мъж да стане по-комуникативен и открит. Тя обича нежностите, дългите целувките, дългите прегръдки и чувствения секс. Много мъже харесват такива жени, защото романтичкта прави всичко за мъжа си и винаги го поставя на първо място.

Нейните минуси: В началото романтичката ще те кара да се чувстваш страхотно, защото е толкова влюбена и запленена от твоята личност, но тя може да е малко задушаваща и обсебваща. Тя очаква пълна отдаденост. Очаквайте много разговори за връзката ви.

6. Домакинята

Нейните плюсове: Тя не излиза с мъже заради парите, единственото, което иска, е кола комби и просторен апартамент с поне две спални (едната задължително ще е детска). Тя иска да има деца и съпруг, за които да се грижи. Мъжете с традиционни разбирания ще се влюбят в такава жена, която ще им предостави сигурност и обич.

Нейните минуси: Тя иска да има деца и няма да чака 5 години, докато мъжът ѝ се реши на тази крачка. Тя поставя въпроса ребром още в началото на връзката и очаква сигурност от половинката си. Това може да уплаши много млади мъже, които не са готови да създадат семейство. Освен това някои от тези жени не желаят да работят и биха искали мъжът да ги издържа, което е проблем, ако той няма много високоплатена работа.