Наоми Кембъл разказва за живота си като майка. 51-годишният модел позира с 9-месечната си дъщеря за корицата на мартенския брой на британския Vogue, в който разкри, че дъщеря й не е осиновена, въпреки това, което критиците казват за възрастта на Кембъл.

„Тя не е осиновена – тя е мое дете“, споделя Кембъл. Тя не само запази името на бебето си в тайна, но и малко хора знаеха, че планира да стане родител. „Мога да изброя на една ръка броя на хората, които знаеха, че я имам“, споделя тя. „Но това е най-голямата благословия, която бих могла да си представя. Да имам дете е най-доброто нещо, което съм правила.“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

 

През май 2021 г. супермоделът обяви раждането на момиченцето си в публикация в Instagram. „Прекрасна малка благословия ме избра да бъда нейна майка“, написа тя. „За мен такава чест да имам тази нежна душа в живота си, че няма думи, които да я опишат.”

Новините за бебето на Кембъл също бяха посрещнати с много критики за възрастта й, както и с въпроси за използването на сурогат, дали е използвала собствените си яйца и кой е бащата. Въпреки това, Кембъл все още насърчава всичките си по-възрастни приятели да имат бебета. “Казвам на всички да го направят без да се колебаят.” - споделя тя.