Мило момиче, не бъди с човек, който те кара да правиш неща, които не искаш. Тръгни си от този, който изкарва на преден план недостатъците ти и натяква грешките ти. Той не ти носи нищо добро. Пусни го да си отиде.

Бъди с онзи, който се интересува от мечтите ти и целите ти, онзи, който ще те бута да вървиш напред, защото те обича истински и иска да вижда как успяваш. Бъди с човека, който мисли, че си интелигентна, независима и напълно способна да се справиш. Намери него. Намери онзи, който не го е страх и може да се справи с всичко. 

Открий човека, който те приема такава, каквато си, който не срива самочувствието ти, подкрепя те и е щастлив, защото си истинска. Открий онзи, който ще те вдигне, когато паднеш и си загубила надежда. 

Забрави за този, който те е карал да бъдеш някоя друга, защото най-добрата ти версия е първата. Ако си несигурна за нещо и не ти е приятно да правиш нещо, половинката ти трябва да приеме избора ти.

Бъди с онзи, който ще те прави щастлива, ще ти показва, че си перфектна и няма да спира да вярва в теб. Трябва да си с човека, който ще уважава теб и решенията ти, който няма да те манипулира, да те приема за даденост и да те кара да се чувстваш виновна.

Бъди с НЕГО, този, който ще те вдъхновява всеки ден, за да си по-добра и да обичаш повече.