Не се обвързвай, докато не срещнеш човек, който те провокира...

Да обичаш повече, да се усмихваш повече, да бъдеш повече.

Човек, който те провокира да се постигаш целите си. Човек, който ще ти помага да се изправиш всеки път, когато паднеш. Човек, който ще ти напомня, че няма неуспехи, има уроци. Човек, който няма да ти позволи да се откажеш.

Не се обвързвай, докато не срещнеш човек, който те провокира да станеш по-добър човек. Не някой, който иска да те променя. А някой, те приема с всичките ти плюсове и минуси. Някой, който те обича заради това, което си. И точно заради това те провокира да израстваш, да се развиваш, да ставаш по-добрата версия на себе си.

Не се обвързвай, докато не срещнеш човек, който те провокира да откриваш щастието в себе си. И около себе си.

Човек, който те провокира да търсиш баланса в живота си, а не да се отказваш от едно за сметка на друго. Човек, който разбира, че за теб работата ти е важна, така както е важна връзката ви. Човек, който иска да се развиваш, а не да те спира.

Човек, който те провокира да влагаш цялата си страст и енергия в това, което обичаш. Човек, който не ревнува, когато мозъкът ти е зает с неща, които са си твои неща. Човек, който се гордее с постиженията и мечтите ти. С това, което си.

Не се обвързвай, докато не срещнеш човек, който те провокира...

Да обичаш повече, да се усмихваш повече, да бъдеш повече.

Автор: Х. Рьордан