Не се задоволявай с любов, която оставя у теб чувство на самотност и празнина, докато постоянно даваш парченца от душата и сърцето си на него. Не се примирявай с любов, която не те изпълва докрай със страст и неутолимо желание. Недей да се задоволяваш с любов, която не е балансирана.
Знам, че го обичаш, и затова оставаш. Оставаш, защото искаш да повярваш, че той все още има какво да ти даде. Искаш да изкараш наяве онази страна от него, която си видяла в началото на връзката ви, когато сте се запознали. Искаш да бъдеш жената, която разбива всички стени, зад които той поставя сърцето си, защото ти се иска да те пусне по-навътре и по-дълбоко в душата му, където никога не си имала шанс да стигнеш.

А какво, ако всъщност няма „по-дълбоко“ в душата му? Какво ако това е всичко, което той може да ти предложи? Трябва ли да се примириш с толкова? Отговорът е НЕ.

Някои хора са по-отдадени във връзките си и обичат повече от партньора си и това не е лошо нещо. Това просто означава,че трябва да намерят човек, който може да ги обича също толкова отдадено и толкова много, колкото те самите. Ако и ти си от тях, потърси човек, който да те кара да се чувстваш удовлетворена във всеки аспект, защото сърцата ви ще бъдат едно за друго и ще имате много по-дълбока емоционална връзка.

Мисля си, че и ти сама знаеш, че заслужаваш много повече любов и щастие във връзката си, мило момиче, защото си умна!

Недей да оставаш във връзка, която не изпълва стомаха ти с пеперуди, само защото те е страх да бъдеш сама или да бъдеш без него. Страшно е да си отидеш от някого, когото обичаш, но понякога е наложително. Понякога се налага да поемеш в различна посока, която със сигурност ще те отведе към правилния път. Някой път просто трябва да си тръгнеш, защото това е най-доброто решение, което можеш да вземеш, за да се предпазиш.

Трябва да си намериш мъж, с когото ще сте на една вълна, ще се променяте едновременно в по-положителна посока, ще се чувстваш вдъхновена и постепенно ще се превръщаш в най-добрата версия на себе си. Намери някой, който ще има и сходни с твоите виждания за живота си в бъдеще. И знаеш ли, мило момиче, аз знам, че ти ще успееш да го намериш!
Най-трудната стъпка е първо да си дадеш сметка, че заслужаваш повече и да си тръгнеш. Това е най-трудното, но щом си отидеш, ще става още по-трудно за теб. Ще си съмняваш във всичко и сигурно известно време ще се чувстваш изгубена и самотна, но скоро ще започнеш да стъпваш на краката си и ще се възстановиш сама. Ще намериш себе си и ще се поучиш от миналото си. Ще си дадеш сметка, че нещата не са били толкова невероятни, колкото сама си се убеждавала, че са и ще почувстваш, че не ти трябва онази половинка, за да се почувстваш цяла.
Ще откриеш нещата, които те правят щастлива и те изпълват с любов и положителни емоции и тогава пътят ти ще се пресече с някого, когото ще те обича също толкова силно, както ти си обичала и точно в този момент ще прозреш какво наистина заслужаваш! Ще изпиташ онази любов, от която толкова много имаш нужда в момента, но не получаваш.

Цялата обич, която сегашния ти партньор има в живота си, може да не е достатъчната за теб и това е напълно разбираемо. Не всички обичат по еднакъв начин като теб. Така че помни: да сложиш край на връзка, в която не усещаш,че получаваш максимума, който ти очакваш, е изключително трудно, но ти заслужаваш да намериш онази любов, до крайния предел, така че не се спирай пред нищо, докато не я намериш!