Аз съм жената, която пие кафето си сама и чете книга. Аз излизам сама по ресторанти и не ме е сам. Ходя по концерти и не се чувствам странно.

Когато пораснах, осъзнах, че да съм сама, е прекрасно. Да, забавно е да си около хора, но някои неща са хубави и да ги правиш сам. Някои хора смятат, че това е нещо лошо, че е ужасно, но обществото го е наложило по този начин.

Има толкова много хора, които ги е страх да правят нещо сами. Трябва да призная, че много неща ми липсваха, защото и аз се чувствах така. Исках да има някой с мен. Спирах се да правя толкова много неща, но сега нищо не може да ме откаже.

Веднъж, щом си промених решението, започнах да живея истински и да се наслаждавам на живота. Няма по-хубаво усещане от това. Чувстваш се свободна и можеш да направиш всичко. Не зависиш от никого.

Истината е, че не съм задължена да чакам никого, защото мога да стана и да отида на кино, на ресторант, на разходка и ще бъде нещо съвсем нормално. По този начин създавам и толкова красиви спомени.

Научих се да бъда себе си и да не слушам чуждото мнение. Направи го и ти. Не се страхувай. Не е срамно, ако искаш да направиш нещо сама.

Когато се изправиш сама пред света, ти избираш времето, мястото и начина. Някои от най-хубавите преживявания се създават така. Отделяш внимание на детайлите, като това как цветовете на цветята са по-ярки.

Твоето щастие зависи от теб. Ти си отговорна за това дали ще се наслаждаваш на живота.

Направи всичко, което винаги си искала, но някой те е спирал. Посети музея, който толкова обичаш и прекарай, колкото време искаш. Гледай филм, който приятелите ти не искат. Излез сама на кафе, когато няма с кого.

Не изпускай нищо. Създавай моменти и се наслаждавай на собствената си компания. Бъди щастлива.