Детството е магия! Време за свободни игри, изследване, любопитство и хиляди въпроси. Време, изпълнено със смях, радост и безкрайна любов. Време с важно влияние върху нашия живот и този на децата ни.

Безспорно очакването на деня, когато ще се роди малкото човече, е най-вълнуващият и трепетен момент за всеки родител. Всяка мама знае, че семейните тренировки започват още през първите няколко месеца от живота на бебчето – и най-вече, когато периодът на смяната на памперса изисква не само време, но и здрави нерви.

Да бъдем откровени – знаем, че тези сладки същества, пълни с неизчерпаема енергия, просто не искат да стоят на едно място, когато им сменяш памперса. Плачат, вдигат врява и да - доста често се опитват да се измъкнат и да изпълзят нанякъде, само и само, за да не ги подлагаме на това "изтезание". Всяка мама и всеки татко са наясно, че смяната на памперса е цял един ритуал, по време на който изграждаме връзка със своето мъниче, научаваме нови неща за него, разбираме какво го дразни и какво му харесва, учим го, че е в безопасност. Но именно тази смяна на пелената може да се превърне в истинска борба между родител и мъниче... Защото, каквото и да си говорим, голяма част от малките сладури не ги интересува, че гащичките им са пълни и е време за смяна, тъй като са прекалено заети с изследването на заобикалящата ги среда. Така, "Мисията невъзможна: Епизод пореден от деня" започва наново и единственото, което ти се иска в този миг е просто да го хванеш за няколко секудни, да го накараш да "миряса" и да смениш гащичките с нови.

Знаеш ли обаче, че колкото по-голямо става едно дете, толкова по-панирани и ужасени са неговите родители, когато излизат на разходка? Причината е, че цели 43% от мамите и татковците в Европа се притесняват, че няма къде да сменят пелената на своето бебе, а други 37% от тях - от това пелената да не пропусне. Някои от тях (45%) признават, че поне няколко пъти в седмицата се случва пелената да ги изненада неприятно и всичко да излезе навън, като при повече от половината от същите тези родители (57%) изненадата е по гръбчето… Да, животът с бебе определено е доста цветен! А на него му трябва толкова малко, за да се чувства щастливо и усмихнато от сутрин до вечер – мама и тате да са тук и то да усеща сигурност и защита.

Първи юни мина, а след него най-после се надяваме да се порадваме щедро и на слънчицето. С настъпването на топлото време обаче, разходките с мъниците стават все по-вълнуващи и забавни, а всеки ден е едно ново малко приключение. За щастие, днес можеш да забравиш за неочакваното протичане с новите Pampers Pants за "големите изненади"!

Техният революционен джоб за задържане и защита предпазва от пропускане на пелената, което означава по-малко прекъсвания и повече време за игра и усмивки. Благодарение на 360° прилягане, суперабсорбиращото ядро за сухо усещане, подобрения страничен шев за супер бърза смяна на пелените, двойните маншети за предотвратяване на протичането около крачетата и индикатора за урина новите Pampers Pants спират "големите изненади" и премахват страха от бъркоктията при пелените. Така и бебчо е сух и щастлив, а и мама и тате не са изнервени и отново се усмихват!

Е, след като ти споделихме колко по-добри са новите гащички Pampers Pants за "големите изненади", е време да те предизвикаме да подариш на съкровището си онзи комфорт и защита, от които то има нужда и да спечелиш страхотни подаръци само с помощта на две много лесни стъпки.

Като начало отгоовори на въпроса ни "Какъв процент от родителите признават, че пелената на бебчето им пропуска поне няколко пъти седмично?", след което се регистрирай във формата за участие, поместена по-долу. Имаш време от 2.06. до 11.06., а в понеделник, 12.06., ще обявим и имената на 10 от вас, които са големите победители.

А наградите са толкова примамливи - комплект гащички Pampers Pants Stop&Protect + Pampers Pure мокри кърпички, с които нито едно милиметърче от меката кожа на твоето мъниче няма да остане непочистена. Всеки победител ще трябва да посочи и номера гащички за своето мъниче, за да бъде всичко точно.

Пожелаваме успех на всички, прекрасно лято и много усмивки!

Довери се на Pampers Pants и си отдъхни поне за миг, защото с тях правим светът на бебетата много по-добър!