Не се влюбвай в Рак, защото той има най-чистото сърце от всеки, когото някога ще срещнеш. Той влиза във връзка без скрити мотиви и без да иска нещо от теб. Просто те обича силно, когато докажеш, че го заслужаваш.

Като истински представител на тази зодия той е мил и би сторил всичко възможно, за да направи живота на хората около себе си по-добър.

Не се влюбвай в Рак, защото, въпреки че има златно сърце, умее да го пази. Трябва да се постараеш, за да се приближиш до него. Може да те отблъсне с надеждата да опиташ по-настойчиво. Любовта му не е лесна, но ще те научи, че най-хубавите неща в живота също не са.

Не се влюбвай в Рак, защото ще запомни всичко, което му казваш, дори и да е шепот. Той слуша повече, отколкото говори и наистина се интересува от това, което му казваш. Ще запомни неща, които дори не си спомняш, че си казал и ще те опознае по-добре от всеки друг.

Не обичай Рак, защото го е грижа прекалено. Интересува се как се чувстваш и е много предпазлив дали няма да каже, или да направи нещо погрешно. Извинява се твърде много и понякога може би се чудиш защо говори за съжаление. Но той просто иска да бъдеш щастлив.

Един от недостатъците на тази зодия е, че го е грижа за мнението на хората. Ако не виждаш несъвършенства в него, знай, че е склонен да се тревожи за тези, които не го харесват. 

Не се влюбвай в Рак, защото е много чувствителен и емоционален. Ще те научи да гледаш на ситуациите по различен начин, да си по-внимателна, да наблюдаваш хората по-задълбочено. Ще се почувстваш променена, защото внезапно ще започнеш да се грижиш не само за себе си, но и за тези около теб и ще имаш предвид влиянието, което действията и думите ти биха имали върху тях.

Не обичай Рак, защото представителят на този зодиакален знак е мил, но и несигурен в себе си. Ще забележиш, че на парти се чувства малко нервен и срамежлив. Не се справя добре в големи групи, но ако го заговориш отстрани ще си допаднете.

Не се влюбвай в Рак, защото той следва сърцето си за всичко. Дори и да е ирационално или нелогично, ако то стои зад решението им, ще го последва и няма начин да го разубедиш. Наистина е упорит, когато става дума за нещата, които иска. Може би това включва и теб...

Да, Ракът може и да е прям до момента, в който ще разтърсиш глава, но именно тези малки неща ще заобичаш най-много в него.

Не обичай Рак, защото той наистина може да се залепи за теб и докато според него това е недостатък, ти просто ще се радваш, че си намерила някой, който го е грижа за теб толкова много. Защото в днешния свят това не се случва често.

Не се влюбвай в Рак, защотo е тих и мил, но може да те предизвика с нещо толкова просто като обикновен разговор. Срещаш го и имаш чувството, че си го познавала цял живот. Той разчита безпогрешно другите и може да се довериш на преценката му.

Не се влюбвай в Рак, защото дори и да се кълнеш, че няма да го направиш и че не е твоят тип, ще се окаже, че се влюбваш. При това истински! Може да го отблъснеш и да му кажеш, че няма да се получи. Но един ден ще се събуждиш и ще осъзнаеш, че го обичаш повече, отколкото би признала. А Ракът умее да опровергава хората.