Излизаш с Рак? да си наясно, че още с първия миг на усложнение или несигурност, може да опита да се скрие обратно в черупката си. Мъжът Рак е много чувствителен, но това не е непременно нещо лошо! Всъщност е емоционален, готов за връзка и внимателен към нуждите на половинката си. Също е и много уязвим и е доста лесно някой да се възползва от него. Не искай твърде много - взаимоотношенията са 50/50 или поне такива, каквито трябва да бъдат. Но преди да стигнете до този момент, трябва да знаеш, че отначало може да бъде страмежлив. До известна степен всички сме предпазливи, когато започваме нова връзка, но това важи най-вече за Рака. Просто е в природата му, така че не прибързвай!

Мъжете Раци се разбират най-добре с жени от зодия Телец, Дева или Скорпион. Но нека това не те спира, ако си друга зодия. Може да си пасне с всяка дама при правилните условия...

1. Ще му трябва лек тласък

Раците са чувствителни и са склонни към депресия. Един комплимент от време на време би могъл да има голямо значение. Той ще иска да се увери, че върши добра работа и повече от вероятно е това да е вярно, така че му показвай любовта си.

2. Когато става въпрос за пари, мисли дългосрочно

Мъжът Рак не е от хората, които ще дадат много пари за нова кола, когато получи бонус. Той ще търси начини да инвестира парите си, за да си осигури стабилно бъдеще. От друга страна, Ракът дарява партньора си с подаръци, но не очаквай нова чанта Бъркин.

3. Семейството буквално е всичко за него

Няма значение дали има малко, или голямо семейство, той е истински привързан към него. Подкрепата от семейството и приятелите е много важна за Рака. Очаквай да присъстваш на много семейни събирания. Ако не си падаш по тези неща, поне ще имаш извинение да изглеждаш страхотно!

4. Връзката ти с него ще се развива с темпото на охлюв

Заради предпазливата си природа се страхува да не прибързва, но е наясно с хората около себе си и техните чувства. Ракът НИКОГА не би искал да те нарани или притисне, така че ще те изчака колкото е необходимо, за да върви връзката ви със скоростта, с която би се чувствала най-добре.

5. Ще се храните навън... много!

Нищо не може да застане на пътя на Рака и храната. Той обича храната и ѝ се наслаждава с близките си приятели или половинката. Понякога това може да се отрази на теглото му. Пак ти напомняме, че е чувствителен, затова си спести шегите на тази тема или той отново ще се затвори в черупката си.

6. Няма да си единствената, за която прави всичко

Ракът иска да бъде човекът, към когото всички се обръщат. През уикендите помага на приятелите си или карва роднините си при лекаря. Удивително е колко далеч би стигнал, за да помогне на някого, но това също означава, че може да си на заден план за няколко часа. Нека свърши работата си и не превръщай това в проблем. Ракът наистина съзнава чувствата на хората около себе си, така че сигурно ще знае, че нещо те притеснява, преди ти самата да си го разбрала.

7. Доверието никога не трябва да бъде проблем за отношенията ви

Лесно може да имаш доверие на мъжа Рак. Той е толкова привлекателен за всички и мрази да се залъгва. Наясно е колко е важно да има открити и честни взаимотношения.