Добрата, лошата и Ракът.

Ракът обикновено има репутация на чувствителен и емоционален, но все пак заслужаващ доверие зодиакален знак. Тази зодия обаче има много други качества, особено когато става дума за любовни взаимотношения.

Да, нашата срамежливост (или екстровертна интровертност) може да провали срещите ни, но когато става дума за любов, Ракът е или най-сладкият, който някога ще срещнеш... или най- лудият!

Ето пет неща, които мъжете трябва да знаят, ако любимата им е зодия Рак:

1. Анализираме всичко

Най-накрая сме на среща с горещия тип, който държим под око от известно време, само за да психоанализираме всичко, което излиза от устата му (понякога без наистина да чуем и дума от това, което казва). Наистина сме внимателни, когато искаме да бъдем! Също така, флиртуването с нас чрез писане на съобщения може да бъде наистина секси или абсолютно най-лошото нещо. Не сме виновни, че вашите емотикони ни карат да се държим като детективи. Какво означава емотиконата на пингвин например?

2. Често се сърдим за глупави неща

Признаваме, че не обичаме да бъдем смятани за емоционални, въпреки че определено това е истина. Всъщност, бившият ми би могъл да потвърди факта, че аз съм КРАЛИЦАТА на мълчаливата манипулация (ох!). Когато Ракът се чувства наранен или разстроен, ще разбереш: или ще се скрие в черупката си, или ще е превъзбуден. Но не го вземай присърце - това е просто необмислена реакция, за да се предпазим от болката.

3. Много сме упорити

Ако ни ядосат, се чувстваме длъжни да отвърнем на това отношение. Когато става дума за аргументи, винаги ще загубиш. Няма значение дали си прав, или не – подходът ти е решаващ фактор за това дали ще спиш на дивана тази вечер.

4. Обичаме семейството си прекалено

Което има както плюсове, така и минуси, разбира се. Раците знаят, че семейството винаги ще е на първо място, така че да излизаш с нас почти означава осиновяване в семейството ни. По-добре бъди готов да обичаш близките ни или няма да имаш голям шанс. Ако приятелите или семейство имат сериозни възражения относно някой, с когото се виждаме, ще е труднo връзката да продължи. В края на краищата, ако искаш да бъдеш наш любим, трябва да се разбираш и с приятелите ни.

5. Правим всичко, за да е щастлива половинката ни

Когато се влюбим, чувстваме любовта чак в кожата и костите си. Даваме всичко за взаимоотношенията си, без въпроси. Понякога ни боли, но не съжаляваме, защото тези моменти ни помагат да стигнем до любимите си. Така че, когато Ракът се влюби в теб, знай, че те обича истински.