1. Хората от зодия Рак ще ви научат да обичате истински

Те наистина умея да обичат. И да се раздават. Отварят сърцето си и ви канят в него. Не се пазят, не издигат прегради, зад които да се крият, не се отричат от чувствата си. Просто... живеят, за да обичат.

2. Хората от зодия Рак ще ви покажат как да се радвате на малките неща

Ще ви припомнят, че няма нищо по-хубаво от аромата на есента, от слънчевите лъчи сутрин, от разговора с верен приятел, от разходката в парка,... от това да оставаш насаме с душата си.

3. Хората от зодия Рак ще ви помогнат да станете по-търпеливи

Те не бързат. Умеят да чакат. Да се подготвят. И да вярват. Да вярват, че всяко нещо се случва, когато трябва да се случи. И ако трябва да се случи. Те умеят да не пресират нещата и да не ги насилват. Да не пресират и насилват себе си и хората около себе си.

4. Хората от зодия Рак ще ви посочват деликатно грешките ви

Когато видят, че бъркате, че тръгвате в грешна посока, че не взимате правилното решение, те ще се опитат да ви насочат, но без да ви се налагат. Просто ще ви покажат друга гледна точка и ще се надяват, че ще разберете защо го правят.

5. Хората от зодия Рак ще ви дават подкрепата си

Ще бъдат до вас винаги и във всичко. Когато успявате и когато се проваляте. Когато вървите уверено и когато се чувствате изгубени. Когато кипите от енергия и когато не са ви останали сили... Те ще са рамото, на което можете да се облегнете, ръката, която може да уловите... Човекът, от когото точно в този момент се нуждаете...

6. Хората от зодия Рак ще ви научат да прощавате

Те ще ви покажат какво значи да надскочиш егото си, да преглътнеш обидата, да разбереш и да простиш. Ще ви покажат какво е да имаш голямо сърце и да си готов да приемеш отново в него дори и този, който го е разбил.

7. Хората от зодия Рак ще отворят сърцата ви за благодарността

Ще ви напомнят, че трябва да гледате това, което имате, а не да мислите, за това, което ви липсва. Ще ви напомнят и че имате много повече, отколкото осъзнавате. Но най-вече: ще ви напомнят да бъдете благодарни. Защото е първата стъпка към това да бъдете удовлетворени.

8. Хората от зодия Рак ще променят мирогледа ви

Ще ви направят по-толерантни, по-освободени, по-широкоскроени. По-спокойни. По-осъзнати, по-скромни, по-себе си. По-истински. По-живи. По-щастливи...

9. Хората от зодия Рак ще докоснат душата ви

Ще ви накарат да усетите какво е да имаш в живота си някой, който те обича истински, прощава ти истински и те подкрепя истински. Но най-вече: ще ви накарат да искате вие самите да бъдете такива хора...

10. Хората от зодия Рак...

просто ще променят живота ви.