Да обичаш жена, представител на тази зодия, е незаменимо. Тя е много всеотдайна. Понякога изглежда, че чете мислите ти, защото забелязва всичко у теб. Отдава ти се изцяло. Поставя те на първо място. Когато Рибата обича, то тя наистина го прави и то много силно. Колкото и да е неуравновесена и непостоянна в други сфери от живота си, стане ли дума за любов, няма кой да я бие. Ти имаш специално място в сърцето ѝ.

Жената, родена под този зодиакален знак, е много страстна и нежна. Тя е онази рядка комбинация от спокойствие и лудост в леглото. Обожава да вижда, че партньорът ѝ е доволен.

Рибата е артист. Тя гледа на света по различен начин. Креативността е част от начина ѝ на живот. Тя вижда красивите цветя, а другите - почвата. Тя вижда цветните пеперуди по клоните, докато останалите - дърветата. Когато имаш връзка с такава жена, ежедневието ти ще се промени, оптимизмът ще нахлуе, няма да виждаш само сивотата на този свят. 

Тази зодия не се впечатлява от материалните неща. Тя не иска парите ти, иска теб самия, защото си ти. Когато жената Риби се влюби, то е, защото е видяла нещо добро, видяла е душата ти.

Тя събира у себе си много емоции, които не крие, а показва. Опитва се да ги овладее. Не бяга от проблемите. Да си с такава жена може да ти предложи въображение, разбиране, честност, истинска и незаменима любов. 

А най-доброто нещо, което може да ти се случи, е да я обичаш!