Не си позволявай да влизаш във "почти" връзка, такава, в която сърцето ти е насочено към някого, който само понякога гледа към теб. Не му позволявай да унищожи сърцето ти. Не позволявай мислите за него да те държат будна през нощта. Не позволявай на неотговорените съобщения да те разсейват от живота, който се случва пред теб с хора, които ги е грижа за теб. Не си позволявай да се влюбиш толкова силно в някого, който никога не е планирал да бъде там, за да те хване.

Не си позволявай да бъдеш до някого само когато има нужда. Не си позволявай да бъдеш удобна за някого, защото не заслужаваш човек, който се появява само когато е самотен. Ти заслужаваш такъв, който обича всеки момент с теб.

Може би ти харесва да се грижиш за някого с цялото си сърце, но ако той те иска само когато е удобно, тогава не си струва времето. Имаш нужда от човек, който ще бъде до теб през всички небляскави, скучни, трудни, сложни моменти в живота, защото никога няма да достигнете върха без да паднете веднъж.

Нуждаеш се от някого, който ще бъде до теб, когато си притеснена. Някой, който разбира и не се опитва да омаловажи чувствата ти или да те поправи. Имаш нужда от някого, който ще бъде там, когато си имала ужасен ден на работа и просто искаш да плачеш - някой, който те утешава и те кара да се чувстваш така, сякаш всичко ще се оправи. Имаш нужда от някого, който ще бъде там, когато искаш да отидеш на среднощно приключение и да се смееш силно. Имаш нужда от някого, който разбира и се смее също толкова силно с теб.

Имаш нужда от чоек, който ще бъде до теб при върховете и паденията в живота ти, защото за всичко по-малко от това, не трябва да губиш повече време.

Ти си повече от удобна, ти си повече от половин любов за някой тип, който не може да те постави като приоритет.

Ти не си опция. Не си избор. Не си заместител.

Ти си прекрасна, предана, пълна с живот жена и заслужаваш някого, който ще оцени това в теб над всичко друго, което предлагаш.

Не си твърде много или твърде малко, не обичаш прекалено силно, не чувстваш прекалено много, не е нужно да променяш нито едно нещо в себе си, за да накараш някого да бъде по-привлечен от теб, защото си напълно достатъчна такава, каквато си.

Твоите мисли и емоции имат значение и всеки, който те кара да чувстваш обратното, не заслужава повече от времето ти.

Може да те е грижа за някого много, но ако за него си на заден план и се появява само когато му е удобно, е време да го пуснеш и да продължиш напред, защото това само ти пречи да намериш този, който иска да бъде там през всички върхове и спадове.

Някой иска да е там, когато плачеш, да те държи за ръка, когато вървиш по улицата, да те целува пред хората, да пее заедно с радиото, да се събужда до теб всяка сутрин и да ти дава всяка несъвършена част от себе си. Ти си нечия мечта и ако не продължиш, само ще те наранява.

Имаш нужда от някого, който ще бъде до теб, както ти би била до него. Нуждаеш се от човек, който ще се постарае, за да се почувстваш специална, както ти би направила за него. Имаш нужда от някого, който да се чувства толкова влюбен и страстен, колкото и ти.

Може да усещаш този човек като идеален за теб, но човекът, който всъщност е такъв, не те кара да чакаш с дни без да ти пише. Този, който е идеален за теб, не ти се обажда само когато е удобно за него, а те кара да се чувстваш специална - не празна, счупена и без никаква стойност.

Заслужаваш пълноценна любов от някого, който те поставя на първо място, и ще го намериш. Ще получиш любов от човек, който продължава да инвестира безкрайно в другите. Просто трябва да освободиш онези, които никога не са държали на теб.