Начинът, по който хората изразяват чувствата си, винаги ще бъде различен и всъщност мъжете показват повече с действията, отколкото с думите си. Поради тази причина е много лесно да се разбере кога едно момче те обича и кога просто си играе с чувствата ти. Има знаци, които могат да бъдат забелязани в поведението на гаджето ти и които ще ти докажат, че той е лудо влюбен и не може да спре да мисли за теб. Но има и някои неща, които половинките ни винаги са искали да кажат, но никога не са го правили по една или друга причина...

„Имам нужда от помощта ти.“

Просто го помоли за помощ. Мъжът не цени нищо повече от това да може да ти помогне с нещо, което не можеш да направиш сама. Знаем, че можеш да се справиш с тежката чанта, пълна с покупки, вдигаш я всеки ден, но ще видиш как ще реагира, когато го попиташ с мек глас: „Скъпи, можеш ли да ми помогнеш? Няма да мога да се справя сама.“ Може също да поискаш помощ за колата. Гарантираме, че той ще ти помогне веднага!

„Толкова си добър в...“

Повечето жени не чакат твърдението „Ти си толкова женствена“. В края на краищата, ако си жена, не е нужно да си убедена в това. Не знаем откъде идва, но мъжът обича да чува, че е истински мъж. Може би е заради кризата на мъжествеността... Нека разбере, че не го смяташ за слаб. С думите „толкова си мъжествен“ идват възхищението и приемането, от които мъжете се нуждаят толкова много.

„Щастлива съм.“

Влюбеният мъж ще се радва, ако те кара да се чувстваш специална. Той винаги ще бъде щастлив и доволен, и ще ти прави романтични жестове през цялото време. Наистина е сладък и любящ. Не пропускай възможността да върнеш жеста и да разбереш, че това преживяване е романтиката, за която си мечтала!

„Перфектна си.“

Когато един мъж обича жена, той се гордее с успехите и постиженията ѝ. Радва се и споделя щастието ѝ. Въпреки че има много двойки, които по някаква странна причина се конкурират помежду си, вместо да се подкрепят. Един истински любящ партньор би бил много щастлив, ако има успешна жена до себе си. Влюбените се опитват да се направят един друг по-добри.

„Уважавам те.“

Ако жените знаеха какво наистина търсят мъже в една жена, може би щяха спрат да се стремят да се превърнат в перфектния модел от корицата на списание. Няма понятие като „перфектна жена“, или „съвършен мъж“. Всеки има своите собствени слабости и силни страни и не можем да направим нищо.

Добре е да кажеш „не“.

Мъжете обичат да показват, че са мъжествени. Затова мислят, че трябва да знаят всичко. От обикновен адрес до много сложна тема - искат да се справят с всичко, за да ти покажат, че са МЪЖЕ. Понякога се нагърбват с неща, с които дори не са сигурни дали могат да се справят. По-скоро ще се провалят, отколкото да кажат, че не знаят как да се оправят!

„Ядосан съм ти, защото...“

Ценят, когато една жена е искрена и пряма. Не могат да се справят с трудни въпроси! Не питай дали това момиче е красиво, ако искаш да го чуеш как ти казва, че ти си най-красивата, която някога е срещал. Понякога може да получиш отговора, който искаш, но не винаги. Ако партньорът ти го е грижа достатъчно, ще ти даде това, което търсиш - вниманието, от което се нуждаеш.

„Харесвам стила ти.“

Добре, да изясним това. Мъжете се влюбват във всичко, което виждат. Така че, без значение колко пъти ти казват, че не им пука, всъщност не е така! Пробвай това веднъж! Излезте, облечи се по-небрежно и виж как ще реагира! Всички искат момичето им да изглежда умно и красиво.

„Да го направим.“

Любовта има силата да промени дори най-страхливия човек и да го превърне в смел, готов да направи всичко за доброто на партньора си. Ако мъжът е влюбен, знае, че загубата на любимата му е най-лошото нещо, което може да му се случи, затова ще се бори за нея и ще преодолее всякакви препятствия, за да бъде с жената на мечтите си.

„Забавлявай се с приятелите си.“

Идеална жена за един мъж е тази, която се опитва да спечели семейството и приятелите на любимия си и те да я приемат. Това е особено важно в отношенията. Майка му, баща му или сестра му не те харесват? Това не означава, че вашата връзка няма бъдеще. Това е просто трудна ситуация за него. Нека признаем, че всички искаме да имаме добри отношения с хората, но понякога не е толкова лесно...

„Слушам…“

Активното слушане и вниманието към всичко, което казва половинката ти не е способност, която всичките ти приятели имат. Въпреки това любящият партньор винаги ще показва любовта си по този начин. Може да му разказваш неинтересни неща и някои подробности от живота си, които някой приятел вероятно ще пренебрегне. Но не и той. Той слуша, реагира и си спомня всичко, което казваш. И след дълго време може да се върне към този въпрос и да те попита за нещо, което си му казала преди това.

„Имаш всичко, което е необходимо и повече.“

Креативните и скъпи срещи не винаги са знак, че той се интересува от теб и иска да започне сериозна връзка. Ако е влюбен, просто иска да прекарвате време заедно, без значение какво правите. Може да играете шах, да пазарувате или да лежите и да хапвате пуканки. Никога няма да каже, че му е скучно или изморително. Единственото, което има значение е, че може да бъде с жената на мечтите си. Дори е готов да отмени среща с приятелите си, ако имаш нужда от него.

„Ще си страхотна майка.“

Това важи не само за момичето, но и за момчето. Момчетата се влюбват лесно, когато видят, че любимата им обича децата. Мислят, че тя може да е потенциалната им съпруга. За дамите това също е важно. В един момент в живота всички искаме да имаме семейство, момичетата може би го търсят повече и намирайки семеен тип момче, си мечтаят за живот, къща и дете с него.

„Вярвам ти.“

Вярно е, че понякога не сме съгласни с решенията, които могат да се вземат в една връзка. Затова, за да разбереш, че наистина вярваш в половинката си, ще е нужно голямо доверие от твоя страна. По този начин мотивацията ти ще нараства малко по малко, така че винаги да се опитваш да направиш правилното нещо и да се съгласяваш с партньора си колкото се може повече. Имай предвид, че доверието е един от основните стълбове на една връзка, защото с него можете да изградите красив живот. Казвайки го на любимия си, ще укрепите връзката си.

„Толкова си добър за мен.“

Ако той полага много усилия, за да те удовлетвори и да направи връзката ви успешна, трябва да го оцениш. Не трябва да резервира екзотични дестинации за медения ви месец или да почиства къщата всяка седмица, за да получи одобрението ти. Оценявай най-малките неща, които прави, като казваш: „Наистина ми харесва, когато готвиш за мен, тази спагети са толкова вкусни!“, „Толкова си сръчен в къщата, можеш да поправиш всичко!“, „Забелязах какво направих за мен , беше толкова внимателен!“ или „Наистина се радвам, че ме слушаш.“

„Обичам, когато...“

Ако изведнъж те попита за мнението ти за дрехите си и вземе под внимание предпочитанията ти, това означава, че започва да се влюбва в теб! Иска да изглежда привлекателен и красив, така че предпочита да се консултира за неща като дрехи или парфюми, отколкото да вземе решението сам и след това да те разочарова. Ще направи всичко, за да те впечатли, така че е готов да отдели повече време пред огледалото преди срещата ви!

„Съжалявам, аз съм виновна.“

Докато поправянето е разумно, а да знаеш как да прощаваш е много важно, да помолиш за прошка, когато ситуацията го изисква, е равносилно на това да имаш голямо сърце във време на голямо его. Въпреки това извиненията изглежда са станали толкова повърхностни, че думите понякога не означават нищо. Наистина трябва да имаш сърце, за да знаеш как да приемеш грешките си и да се извиниш, без да мислиш за секунда, че само защото имате връзка, извиненията са обикновена формалност.

„Гордея се с теб.“

Мъжете често не получават похвали, които заслужават. Дори да правят много положителни неща всеки ден. Не само жените трябва да се чувстват ценени. Кажи му колко е прекрасен. Изрази го с тези прости думи и със сигурност ще възнагради чувствата ти. Мъжете искат да почувстват, че са подкрепа за нас и че изпълняват ролята си – той е приятел, баща и мъжът на живота ти. Не забравяй, че хваленето може да направи нещата много по-лесни и за теб.

„Имам планове за тази вечер.“

Неизречен факт е, че мъжете не обичат пазаруването - най-голямото хоби на жените. Но има нещо, което може да направи момичето им щастливо. Придружи я. Една връзка се гради на компромиси и уважение. Когато мъжът отдели известно време, за да го прекара с приятелката си и да се присъедини към нея, докато прави нещо, дори и простото пазаруване на хранителни стоки, чувството за принадлежност расте.