Предстои ти важно събитие? Сватба, абитуриентски бал или рожден ден? Искаш да изглеждаш чудесно и си убедена, че ще го постигнеш с един невероятен маникюр? Тогава тази статия е за теб.
 
Френски маникюр
Френският маникюр никога не излиза от мода. Ето защо, той е нашето първо предложение. Всичко, от което се нуждаете са 3 лака: бял, с перлен блясък и топ лак, и лепенки за френски маникюр. Лакирате ноктите си с перления блясък, изчаквате да изсъхне, след което слагате лепенките и лакирате с бял цвят. Минавате с топ лак за по-дълготраен маникюр.
 
В един цвят
Всичко зависи от облеклото ви, ако е изчистено и елегантно, то маникюрът ви трябва да е в един цвят, който леко да акцентира. Например: Черна пола и бяла блуза – тъмно червен лак в един цвят.
 
Блестящо!
В много от козметичните магазини се продават от този тип блестящи лакове. Изискани са, стига да ги съчетаете правилно. Ако лакът ви е блестящ, то нека дрехите не са.
 
 
С малко сенки
Ако не ви се намират нови лакове с цветове, от които имате нужда, то лесно можете да импровизирате. Искате блестящ вечерен маникюр, а роклята ви е синя, кафява или пък зелена? Вземете малката кутийка с блестящи сенки от шкафа, лакирайте се с блед цвят по избор, повторете с топ лак и с малка четчица посипете ноктите си с блестящия прах.
 
На точки
Точките са един чудесен вариант за маникюр. Изберете лак за основа на ноктите ви и с помощта на специална четка за маникюр или на четка за зъби, нарисувайте кръгчета върху ноктите си.
 
 
Флорални мотиви
Флоралните мотиви също са подходящи, особено през лятото. Те са малко по-трудни са правене, ето защо се обърнете към козметик или погледнете следващото видео: