Световноизвестният писател Нийл Доналд Уолш направи официално обръщение към българската си публика, с покана да присъстват на  27 и 28 май в София на семинара му на тема „Изобилието и успехът - от мечта до реалност“. В него той сподели, че сега са много трудни времена за България и целта му е чрез гостуването си, да помогне на хората да променят живота си, да им даде надежда.

Авторът на „Разговори с Бога“ ще гостува в България, за да сподели своя опит и вдъхновение. Работата на Нийл Доналд Уолш като духовен посланик, чиито думи дълбоко докосват целия свят, е призната в глобален мащаб и скоро и българската публика ще има възможността да разбере тайната, за която мнозина говорят, но много малка част от тях са я приложили. Той ще посвети времето си на това да предаде уроци как да живеем по-добре и как да приложим в ежедневието си прочетеното в книгите му.

Нийл Доналд Уолш е вестител на новото време, а много от неговите уроци за живота се използват за пример и в духовните, и в бизнес средите в цял свят. Книгите му бързо се превръщат в бестселъри на всички континенти. Близкият до хората и разбираем език на автора му помага да разпространява посланията за обръщане на човека от насилие към мир, от объркване към яснота, от гняв към любов. Успява да го постигне благодарение на множество неправителствени организации, фондации и сдружения, които създава, и чрез които помага на хиляди хора в нужда.

Нийл Доналд Уолш е автор на 33 книги, като най-известната му поредица в България и по света е трилогията „Разговори с Бога“. Първата му книга („Разговори с Бога“ 1) е издадена през 1995 г., преведена на 37 езика до днес и дори филмирана в Холивуд, тя успява да се задържи цели 137 седмици на върха в класацията на Ню Йорк Таймс за най-продавани книги. A, историята на самия Уолш, който от безработен бездомник се превръща в милионер, носещ посланието към човечеството за духовен и осъзнат живот, се превръща в съвременна легенда за силата на духа и вярата.