Според скорошни проучвания една от всеки пет връзки са се случили благодарение на социалните мрежи. Може би си мислиш, че след като си намерила правилния човек, можеш да продължиш онлайн общуването, споделяйки всичко, което се случва във връзката ви.

Всички знаем, че когато веднъж дадена информация се е появила онлайн, то връщане назад няма. Прочети съветите, които Dama.bg събра за теб, за да знаеш как не трябва да се държиш във виртуалното пространство, когато имаш човек до себе си.

Лична информация за партньора без неговото съгласие

Може би си мислиш, че партньорът ти няма нищо против да публикуваш информация за него. Когато си щастлива и влюбена, смяташ, че всички онлайн ще възприемат споделеното с усмивка, но това далеч не е така. Все пак трябва да уважаваш правото на всеки човек да не се разкрива изцяло пред света.

Селфи, на което се целувате

Близките ти приятели ще се зарадват на любовта ви, но не бива да забравяш за хората, на които тези романтични снимки никак няма да допаднат. Не всеки иска да става свидетел на ежедневния израз на чувствата ви, така че е най-добре да държите снимките далеч от виртуалното пространство.

Раздялата ви

Сигурна ли си, че искаш целият свят да разбере, че сте скъсали преди броени минути. Този пост може да се тълкува по много различни начини, което означава, че някои хора ще си помислят, че търсиш съчувствие. В такъв момент имаш достатъчно мисли и чувства, с които да се справиш, необходимо ли е добавяш към тях и коментарите на приятели и недоброжелатели?

Първата снимка от ултразвук на вашия наследник

Първо идва любовта, след нея красивите моменти, които довеждат до появата на вашата най-голяма гордост. Но защо бързаш да обявиш на целия свят, че си бременна, като публикуваш снимка от първия ултразвук на бебето ви? Най-добре е да запазиш добрата новина само за най-близките, а когато дойде време, можеш да споделиш прекрасната новина и с широката аудитория.

Как протече романтичният ви следобед заедно

Красиви цветя, прекрасно време, вкусен обяд и приятно прекарване – точно по този начин всеки си представя идеалния следобед с половинката си. Не е нужно да споделяш в социалните мрежи всеки малък детайл или пък да качваш безброй снимки – запази хубавите преживявания за себе си.