Никол Кидман е родена на 20 юни 1967 година. Честит рожден ден, Никол!

По случай рождения ден на една от най-известните холивудски актриси ти представяне тайните ѝ за безупречна красота на 50 години.

 1. Храни се само с органична храна

Никол обръща огромно внимание на храната. Тя не крие, че се храни само с органична храна – много зеленчуци и риба. Актрисата се старае да избягва храни с високо калорийно съдържание. Тя спазва златното правило „по малко, но често“, като залага на малки порции, разпределени в определени часове от деня.

2. Мие косата си с напитки

Косата на Никол винаги изглежда гъста и обемна, макар че я боядисва. Нейната тайна за красива коса е миенето ѝ с... различни напитки. Например, ако имате червена коса, може да я миете със сок от червени боровинки; ако косата ви е руса, то подходящата напитка е шампанското. Разбира се, този метод се прилага след измиването на гривата с шампоан.

3. Плуване по 30 минути на ден

Никол е родена в Австралия, което означава, че тя обожава водата. Актрисата не пропуска дневната си енергийна доза плуване. Тя споделя, че 30 минути на ден са достатъчни, за да поддържа тялото си в отлична форма. Кидман напомня, че макар да сте във водата, е задължително да нанесете слънцезащита, за да предпазите кожата си от слънцето.