Абитуриентка от Бургас си поръча червило за празника на стойност 62 000 долара, пише е-burgas. Червилото на френската козметична марка Guerlain по съдържание не се отличава по нищо от всяко друго червило, освен че корпусът е изработен от 18-каратово злато и е украсен с 200 диаманта.

Това е най-скъпата марка червило, което се предлага в световните козметични бутици и центрове. Младата дама поискала да се инкрустират собствените й инициали.

Комплектът съдържа и четчица за нанасяне, изработена от специално дърво и ще пристигне в първокачествена велурена торбичка. Момичето, което ще сложи върху устните си близо 90 000 лева, било от потекло.

Таткото бил разведен, а дъщеря му предпочела да остане при него, а не при майка си. Ето защо бащата задоволявал всички прищевки на момичето.
Когато тя пожелала скъпото червило като подарък за бала си, бащата не се поколебал и за секунда, а веднага проучил откъде може да бъде закупено и веднага го поръчал.

Като продължение на бала пък, момичето ще получи още един скъп подарък – луксозен круиз. Сред другите щедри подаръци на богатия татко била и кола Audi S8, за навършване на пълнолетието й. За луксозното возило бизнесменът платил 150 000 лева.