Лятото малко се позабави тази година и ни накара да го очакваме с още по-голямо нетърпение, но още след първите няколко горещи дни му простихме закъснението. Още повече, че това въобще не попречи да се наложат нови тенденции в летните забавления, с които бързаме да ви запознаем.

Има едно изживяване за малки и големи, което никога няма да излезе от мода – аквапаркът. Перфектно е за семейства: докато родителите седят и се любуват на коктейлите си, децата щуреят на воля по различните атракциони. Всъщност защо само децата? Независимо на каква възраст сте, не трябва да забравяте да се забавлявате. Нали знаете, че най-щастливите хора са тези, които цял живот запазват детето в себе си?

А как ви звучи да си близо и до морето, и до небето, и в същото време да си в басейна? Нереално, нали? Но в днешно време няма нищо невъзможно! Доказва го следващата мода в летните забавления: басейните на покривите на високи хотели, които осигуряват романтично, различно и релаксиращо изживяване. Лежиш на шезлонга далеч от пясъка, който може да дразни кожата ти, и се чувстваш на една ръка разстояние от красивото небе. Изправяш се, отиваш да поплуваш, за кратка почивка се облягаш на парапета и виждаш цялото море в краката си.

Друга силна лятна тенденция е наложена от мащабните партита край басейните в Лас Вегас, Ибиза, Миконос, а от скоро и по нашите плажове. Вместо скучно излежаване на плажа и криене от жегата под чадъра, все повече хора предпочитат щурите и шумни преживявания, с питие в ръка и под ритъма на силна музика. Защо да чакаш да дойде вечерта, за да се отпуснеш и забавлявш,  като можеш да го направиш и на дневно парти?

Всички тези нови тенденции са в основата на партитата на един от водещите брандове, които организират летни забавления - Sun and Moon Pool Party, проект на FlyEvents. Перфектно избраните локации и подборът на хитови изпълнители гарантират партита, които ще направят лятото ви още по-емоционално и незабравимо.

Маратонът стартира от SkyFall зоната в хотел Интернационал на 6 август заедно с Ъпсурт, DJ Doncho, DJ Cass и Bobi 2 Faces. На 7 август партито продължава със 100KILA, DJ Doncho и DJ Cass в невероятния аквапарк в Приморско - Aqua Planet.

На 8 август Sun and Moon Day Party ви очаква в Hacienda Beach в Лозенец, заедно с DJ Doncho, Bobi 2 Faces и DJ Cass, а грандиозният финал е на 10 август в Bedroom Beach със специалното участие на NDOE, DJ Doncho, Skiller и FED! Гмурнете се смело в лято 2016!