Швейцарският перфекционизъм среща стилния метален дизайн. Това характеризира серията SWATCH SISTEM51 IRONY, която вече е и на българския пазар. Класическа, иновативна, впечатляваща – за ценители!

Механичен часовник с 90-часов резерв - SISTEM51 IRONY е революционна стъпка за производството на механични часовници. Не се използва батерия, а механизмът се активизира от движението на човека. При всяко преместване на китката, роторът се задвижва и часовникът се самонавива. Иновацията при тази серия е свързана с резерва, който позволява на механизма да функционира 90 часа при липса на движение.

Впечатляваща семплост характеризира часовниците от серията SISTEM51 IRONY. Те имат само една централна корона на винт и изненадващо малко компоненти – както подсказва името – 51 на брой. Всички те работят в перфектен синхрон помежду си, който е видим благодарение на прозрачния гръб. Обръщането на часовника позволява да се надникне във вътрешността на магията, наречена време.

Серията носи в „механичното си сърце“ всички предимства на часовниците Swatch. Дизайнът е изчистен и класически, а алуминиевият корпус добавя към него усещане за лукс. Всички материали, използвани за изработката също са от метал – неръждаема стомана и алуминий.

Това метално съвършенство е стилно допълнение за всяка визия и ежедневие. Дамският часовник впечатлява с изчистен дизайн и дискретни кристали Swarowski, а всеки един от шестте мъжките модела се характеризира с индивидуален и различен стил.

Новото попълнение в семейството на Swatch е истинско произведение, което материализира швейцарското качество и усет за естетика!