Ако все още не сте готови да се разделите с лятото, новолунието през август 2022 г. е предвестник на едно последно лятно преживяване. На 27-ми август луната ще направи своя пирует в планиращата партита Дева, което ви дава възможност да обмислите уроците, които сте научили това лято, и да приложите знанията си през сезона на Девата. Девата е свързана със самоусъвършенстване, а за четирите зодиакални знака, които са най-засегнати от новолунието на 2022 г. през август, това означава нещо повече от нова прическа. Сега е време за създаване на дълбоки и значими промени в ежедневието им.

Девата е най-големият перфекционист, а с нейния управител Меркурий, който в момента е във Везни, този взискателен фокус вероятно ще бъде върху начина, по който общуваме в нашите интимни партньорства.

В астрологията новолунията не само дават началото на лунния цикъл, но и приветстват новото начало, изпълнено с нови възможности. Докато пълнолунието е време за действие, новолунието е време за почивка, презареждане и определяне на намеренията за следващите седмици. Августовското новолуние е в перфекционистката Дева, която ни напомня да прецизираме графиците си, да преосмисляме целите си и да се усъвършенстваме - което означава, че тези, които се чувстват най-засегнати от новолунието, могат да бъдат подложени на жестока самокритика.

В същото време, възможно е в този момент да се чувствате малко раздразнителни заради аспекта на Луната към Марс. Вместо да се втурвате напред, без да се замисляте, предприемете действия, които преди всичко ще ви доведат до равновесие.

Продължете да четете, за да разберете дали сте един от зодиакалните знаци, които са най-засегнати от новолунието през август 2022 г.

Близнаци

Като знак, който също се управлява от Меркурий, новолунието в Дева ще бъде много важно. Луната навлиза във вашия домашен сектор, така че ви подтиква да обмислите отношенията със семейството си и дори концепцията си за дом. Става дума за връщане към корените, за да можете да продължите напред към най-доброто си Аз.

Макар че тази лунация може да се стори твърде сериозна на обичащите да се забавляват Близнаци, в много отношения тя ще бъде позната за вас. Ако искате да вземете най-доброто от това новолуние, обмислете бъдещето с партньора си.

Дева

Тази лунация е насочена към усъвършенстване на самите вас, тъй като тя се разпростира върху вашия дом на Аз-а. Тъй като Марс в Близнаци се движи в областта на публичния ви имидж, може да се стигне до известно преосмисляне на начина, по който виждате себе си, и този, по който ви виждат другите.

Това е прекрасен момент, в който можете да си отговорите на въпроса какво ви кара да се чувствате подхранени и да дадете нов приоритет на здравето си. И ако обмисляте нова прическа или ново сладко облекло - отговорът е ДА!

Стрелец

През сезона на Лъва се отдадохте на душевни търсения, Стрелци. Сега е време да изпробвате тези житейски уроци. Новолунието акцентира върху обществения ви живот и работа, така че обърнете внимание на промените в кариерата си и на новите професионални връзки.

Хората Стрелец обичат да правят ВСИЧКО и макар че това новолуние може да не подкрепя незабавните действия, то е чудесно за разговори за дългосрочните такива. Основите, положени сега, ще бъдат в основата на бъдещи действия, които могат да променят живота ви.

Риби

Напоследък се наблюдава сериозност, особено когато става въпрос за справяне с досадни и монотонни задачи, Риби. Тази лунация изисква от вас да приложите тези умения и в отношенията си с околните.

Рибите са противоположният или сестрински знак на Девата, което означава, че понякога могат да изпитват трудности с балансирането на енергията си. Това лунно време е момент, в който Рибите трябва да се заемат сериозно със създаването на нови структури, които ще им служат в дългосрочен план, особено в рамките на техните партньорства.