След като Сюзан Медина и Дарик Мийд стават родители за първи път, новата майка няма представа, че ще има още една причина да празнува.

Бебчето било само на няколко часа, когато Дарик решава да включи малкият си син в огромната изненада и да предложи брак на приятелката си.

Двойката от Небраска е заедно от две години, а Дарик често казвал на Сюзан, че не се иска да се жени преди да стане на 40 г. Ето защо изненадата била още по-голяма.

Щастливият татко организирал всичко с помощта на персонала на болницата, за да направи паметния ден още по-вълнуващ. Един месец преди раждането на сина му Райдър, Дарик купува годежен пръстен и посвещава болничния персонал в плана си. Малко след раждането, сестрите дошли уж да видят как е Райдър, но всъщност, незабелязано от майката, го преоблекли в специално боди, на което пишело „Мамо, ще се омъжиш ли за тати?“

Когато сестрите върнали бебчето, Дарик вече чакал до леглото на Сюзан. Когато майката поела бебето, той извадил пръстена. „Изобщо не го очаквах. Мислех си, че трябва да сменя памперса на бебето, но когато погледнах нагоре, всички си бяха извадили телефоните и аз съвсем се обърках“, разказва Сюзан за изненада си, преди да види пръстена. „Бях много, много щастлива!“