Ден след ден жените по цял свят търсят най-ефективните начини чрез които да запазят кожата си млада и красива за възможно най-дълго време. За съжаление, все още няма измислена вълшебна пръчица, с която да върнеш времето назад, да спреш процеса на стареене напълно и да предотвратиш появата на омразните бръчки. Въпреки това (а и основно защото сме дами, гонещи великолепите 30!), с момичетата се разровихме, анализирахме и подбрахме гарантирано най-добрите решения, доказали своя ефект през годините, които ще ти помогнат да се изправиш срещу тези досадници и да забавиш ефекта на развитието им, запазвайки сияйния вид на кожата си за по-дълго време, при това без дори да излизаш от вкъщи! Ето за какво точно говорим:

Красотата започва отвътре

Няма да ти кажем нищо ново, ако за пореден път ти повторим колко важно е да бъдеш изключително предпазлива по отношение на храните, които приемаш, тъй като много от тях всъщност са “приятели” на бръчките. Oпитай се да консумираш редовно морска храна, която съдържа Омега 3 и 6 мастни киселини и е известна с благотворното си действие върху фините линии. Добави орехи, яйца, риба тон, бразилски орехи, черупчести мекотели, ананас, диня, краставица, авокадо, папая и изобщо всякакви сезонни пресни плодове и зеленчуци. Последнитe са изключително богати на витамини А и D и ще ти помогнат да презаредиш кожата си и да я накараш да засияе отвътре навън. И не забравяй за достатъчното количество вода, отговорна за правилната хидратация!

Никой не иска да остарее твърде рано, затова забрави за вредните навици!

Наясно си с факта колко вредно е всъщност тютюнопушенето, нали? То води до разпространение на свободни радикали в тялото, което на свой ред унищожава имунитета и колагена, така важен за еластичността на кожата. Същото важи и за алкохола, който води до дехидратиране, изсушаване, липса на регенерация на клетките, а оттам и преждевременно стареене. Като заговорихме за стареене, е важно да ти кажем да забравиш за спането по корем! Да, може и да е страшно удобно, но също така може сериозно да допринесе за по-застаряващия вид на кожата ти. Не на последно място ще споменем и за стреса - основният виновник за появата на неприятните бръчки, тъмни кръгове и други кожни проблеми. Дръж притесненията си встрани и се радвай на всеки миг от живота си тук и сега! 

Да на натуралните мaсла

За да намалиш бръчките, може да започнеш да масажираш лицето си с масла по твой избор: сусамово, маслиново, рициново, кокосово, масло с витамин Е и др. Фокусирай се върху по-проблемните области: около очите, челото, врата. Достатъчно е да използваш няколо капки и с леки масажни движения да нанесеш върху добре почистена кожа вечер. Резултатът е гарантиран! 

Не забравяй – корекцията е опция, превенцията задължителна!

Едно от основните правила, когато става дума бръчки и загубила еластичност и плътност кожа, е употребата на правилната серия от продукти, която надежно да защитава и подхранва. Вече повече от 40 години Лаборатории LIERAC са верни на своята мисия да предлагат най-целенасочените решения за всеки кожен проблем, a иновативната противостареещата линия Lift Integral предлага решение за изглаждане на дълбоките бръчки и възвръщане на лъчезарния и свеж вид на лицето.

Тайната, която се крие зад успеха на серията Lift Integral, се крие в успешната формула, базирана на две основни съставки – екстракта от махагон (богат на полифеноли, които стимулират синтеза на колаген) и екстракта от лилаво лале (богато на фенолни съединения и флавоноиди, които увеличават синтеза на над 30 протеина в дермалната извънклетъчна матрица). Серията включва 5 продукта, които отговарят на нуждите на дамите, които желаят да стегнат отпуснатия лицев контур и долна част на лицето, да възвърнат лъчезарното си излъчване и да изгладят бръчките. 

Серумът Lift Integral, съдържа уникална комбинация от Хиалу-3 концентрат за маскимална ефективност, която се грижи както на повърхността, така и в дълбочина. Формулата преоформя овала на лицето, възстановява обема, изглажда дълбоките бръчки и възвръща лъчезарния и свеж вид на лицето.

Моделиращият лифтинг крем Lift Integral се нанася сутрин, тонизира лицевите контури, подобрява еластичността, изглажда бръчките и възвръща свежия вид на кожата.

Реструктуриращият лифтинг крем Lift Integral се нанася вечер и има за цел освен да тонизира лицевия контур, да изглади зоната около челюстта и да оформи долната част на лицето.

Околоочният лифтинг серум Lift IntegraI тонизира зоната около очите, озарява погледа и коригира бръчките, като се нанася сутрин и вечер върху клепачите и зоната около очите.

Експресната лифтинг маска Lift Integral се нанася върху добре почистена кожа и се оставя да подейства за 5-10 минути. Резултатът е незабавно стягане и тонизиране на лицевия контур.

Време е да кажеш сбогом на видимите бръчки, отпуснатата кожа и следите от изтощена кожа!