Този път под лупа се поставя Мария Погребняк-Шаталова. Тя се занимава професионално с мода и фитнес, има 3 деца, а причина за недоволството на Интернет потребители стана талията на Мария. Да, талията, чиято обиколка е 59 см.

Мария е омъжена за бившия централен нападател Павел Погребняк.
Шаталова заснела видео в Инстаграм, в което мери талията си и тя се оказва с обиколката на 7-годишно дете. Но вместо то да предизвика одобрение, Мария станала обект на доста злостни коментари.

Мнозина обвиняват Мария в анорексия, а други пък коментират: „Хубавите неща идват в малки опаковки.“ Има и потребители, които смятат, че тя използва Фотошоп или се е подложила на пластична операция за намаляване на талията.

Мария казва: „Преди да родя, тренирах постоянно. И тъй като тренирах много здраво, ядях всичко. Но не проумявах защо талията ми беше 65 или 67 сантиметра. Но след трите ми бременности започнах да се храня здравословно. Щастлива съм от начина, по който изглеждам. Талията ми е 59 сантиметра, а сутрин е 58 сантиметра.“

Съвременното общество залага невъзможни стандартни за красота и жените се стремят да поддържат фигура, която им коства доста усилия и лишения. Но дали е нормално талията ти да бъде с обиколката на талия на 7-годишно дете?

Харесвате ли тялото на Мария и смятате ли, че е възможно да е в толкова добра форма след 3 раждания?