Септември е месец, който изглежда добре за вас, Риби. Слънцето грее върху вашия знак. От началото на месеца намирате увереност, изглеждате много спокойни, напредвате със собствено темпо. Очакват ви улеснения с реални възможности за приключване на текущи сделки. В края на периода сте във форма, като бонус от големите възможности, независимо дали в личния ви живот или в сферата на работата. Ако обикновено се съгласявате лесно, този месец ще се противопоставите на някои хора, ако се опитат да променят мнението ви.

Попътен вятър ще ви отведе към период за осъществяване на ценни контакти, който ще започне към 15-ти септември. Във всички области късметът е на ваша страна. Не се колебайте да използвате тази благоприятна ситуация по всеки възможен начин.

Съвет на месеца: От началото на месеца имате достатъчно, за да възвърнете самочувствието си. Разполагате с необходимите ресурси, устойчиви сте. Всичко около вас изглежда добре. Семейният ви живот ви предлага красиви радости, благодарение на което запазвате динамиката.