Знаем, че сте тихи, Телци, но през септември ежедневните ви навици са изтласкани настрана. Независимо дали става дума за сантиментални или професионални чувства, трябва да изясните дадена ситуация. Звездите ви оставят време до 19 септември да вземете решение, след което ще бъде твърде късно. Като цяло климатът е топъл, звездите ви подкрепят и има шанс лесно да постигнете това, което искате. Обкръжението ви подкрепя всички инициативи, които предприемате. Около 17-и би трябвало да се намесят някои грижи от професионално естество, но вие ще успеете да ги преодолеете и да се запазите на върха...

През този месец можем да кажем, че имате повече морал от всеки друг. Дори и да преминавате през донякъде забързан период, вие се придържате към мечтите си. Комуникирате лесно по отношение на желанията си, но и на очакванията си.

Съвет на месеца: Не се поддавайте лесно на малките неудобства. Вие представлявате тихата сила, но и волята. Действайте за своето благополучие и това на близките си. Намесвате се в най-подходящия момент с твърдост.