Август е един от най-любимите месеци на мнозина. Той се свързва с лято, море, много партита и любов. И докато е ясно, че всички обичат август, има някои хора, за които той ще бъде малко по-специален.

От астрологична гледна точка, август е сезонът на зодия Лъв, а това означава, че всички ще бъдем окъпани в блясък и подтикнати да имаме повече самочувствие. Има 4 зодии, за които август ще донесе много късмет и приятни емоции. Ето кои са те:

Овен

Преминавате през трансформации през последните месеци, Овни, и през август е вече време да видите плодовете на усилията си. Края на месеца е времето, в което ще сложите край на вътрешния си критик и негативните мисли.

Телец

От началото на месеца ще усещате желание да поставяте повече граници и да държите на себе си. Сезонът на Лъва ще ви помогне да блеснете и да се погрижите за нуждите си. На 22-ри август, когато започне сезонът на Дева, ще усетите прилив на креативна енергия.

Рак

През август е време да се отдадете на страстите си. Започнете готварски курс? Отдайте се на това, което обичате и се забавлявайте. Съчетанието между Слънцето и флиртуващата Венера през този месец ще подобрят финансите и самочувствието ви.

Лъв

Август е вашето време, Лъвове! Вашето заразяващо самочувствие е на много високо ниво и добрите вибрации сякаш няма как да си отидат. Венера, планетата на любовта и финансите попада във вашия знак от 11-ти август, което означава, че финансовото изобилие ви очаква.